Allegrini Amarone della Valpolicella Classico

Allegrini Amarone della Valpolicella Classicoa varten tarkoin valitut, käsinkerätyt, vanhojen köynnöksien rypäleet saavat kuivua n. 3-4 kk ajan. Tämän kuivumisen aikana rypäleet menettävät n. 40-45% painostaan ja konsentroitunut rypälemehu laitetaan käymään lämpötilakontrolloituihin terästankkeihin 25 päivän ajaksi. Tämän jälkeen viini saa kypsyä tammitynnyreissä 18 kk ajan, eri lajikkeet omissa tynnyreissään. Lopuksi viinit sekoitetaan ja kypsytetään tammitynnyreissä 7 kk ajan.

Lataa Tuotekuvaus Tästä

Kategoriat: , .

Tuotetiedot

Alue

Amarone della Valpolicella Classico D.O.C.G.

Kategoria

Viinit

Koko Ltr

0,75

Korkkityyppi

Luonnonkorkki

Maa

Italia

Plo Ltk

6

Ravintola Valikoima

Ravintola valikoima

Rypäleet

Corvina Veronese, Corvinone, oseleta, Rondinella

Sokeri G/l

2,5

Tuoteryhmä

Punaviini

Tuottaja

Allegrini

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi

la_poja1