Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Alkolaisille

Hei Alkolainen! Täältä löydät muun muassa täsmäsuosituksia Alkon esillepanoteemoihin ja sesonkeihin, tietoa uutuuksista ja tapahtumista. Sivustollamme on tuotteista paljon lisätietoja, kuten videoita. Väkevien juomien perustiedot näkyvät kaikille, mutta suosittelemme että rekisteröidyt Norex Pro -käyttäjäksi ammattilaisosioon. Silloin näet väkevistä juomistakin kaikki lisätiedot ja käytössäsi on myös cocktailreseptipankki, josta löydät satoja upeita drinkkejä.

Huomaathan, että sivustomme on myös ravintola-asiakkaidemme verkkokauppa. Tästä syystä muualla sivustolla näkyvät suoramyyntihinnat ravintola-asiakkaille voivat erota Alkon vähittäismyyntihinnoista. Samasta syystä verkkokaupassa eivät näy lainkaan tuotteet, jotka ovat myynnissä vain Alkossa. Jokainen Alko-tuote löytyy kuitenkin aina kuluttajasivustoltamme Viikon Viini.

Suositusjuomat

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN