Suositusjuomat

Värikästä vappua!

19.4.-1.5.2022

Kevään kuplivin juhla antaa kuohuviineille monia mahdollisuuksia. Vapun juhlahumuun suosittelemme näyttäviä Baglietin kuohuviinejä, joiden käyntikorttina ovat Raimondo Sandrin suunnittelemat kauniit kristallimaiset pullot.

Baglietin kuohuviinit tulevat Piavessa toimivalta tasokkaalta ja modernilta 47 Anno Domini -viinitilalta. Viinitila toimii jo kolmannessa sukupolvessa.

Juhlavassa pullossa sädehtivä Baglietti Prosecco No.10 Extra Dry on erinomainen maljajuoma, joka sopii myös ilmakuivatun kinkun kumppaniksi tai kalaruoille. Se on kuiva ja pehmeähappoinen, ja Gleralle tyypillisen päärynäinen. Siinä maistuu myös mantelisuus, kypsä omenaisuus, sitruksisuus ja kevyt vaniljaisuus. Tätä proseccoa löytyy myös magnum-koossa suuremman seurueen tarpeisiin.

Baglietti Prosecco No.10 Extra Dryn Glera-rypäleiden alkuperinä ovat Treviso, Padova, Belluno, Venezia ja Vicenza Veneton alueella; Gorizia, Pordenone, Trieste ja Udine Friuli Venezian alueella. Rypäleet valitaan kypsinä, puristetaan kevyesti ja mehu käy viileässä tankissa viiniksi. Viini suodatetaan autoklaaviin, kannella ilmatiiviisti suljettavaan paineastiaan yhdessä sokerin ja viinihiivan kanssa toista käymistä varten.

Marjainen valinta vappuun on vaaleanpunainen Baglietti Rose No.7 Extra Dry Organic, joka on luomutuotettu roseekuohuviini. Kaunis maljajuoma täydentää myös piknikin salaattieväitä, pikkusuolaisia tai vaikka pasta-aterioita.

Baglietti Rose No.7 Extra Dry Organicin rypäleinä ovat Merlot ja Raboso. Rypäleiden kevyesti puristettu mehu kävi viiniksi jäähdytetyssä 16 – 18 °C terästankissa. Toinen käyminen tehtiin autoklaavissa sokeri- ja hiivalisäyksen jälkeen. Kuukauden kypsyttämisen jälkeen viini stabiloitiin jäähdyttämällä se lämpötilaan 0 °C ennen isobaarista pullotusta.

Suositusjuomat

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.