Sivulla Ajankohtaista

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen markkinoinnin moniosaajaa tunnettujen ja laadukkaiden brändien pariin nykyisen markkinointivastaavan siirtyessä toteuttamaan unelmaansa uudelle uralle.

Vastuullasi on viinien ja osiltaan väkevien alkoholituotteiden B2B ja B2C -markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen. Työtehtäviisi kuuluu yrityksen some-strategia ja sen toteutus sekä yhteistyössä tuotepäälliköiden kanssa vastuu mediayhteistyöstä. Ideoit ja toteutat erilaisia markkinointikampanjoita, asiakastapahtumia sekä lanseerauksia eli tapahtumatuotannon kokemuksesta on varmasti etua.

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus tai työkokemusta markkinoinnista. Olet ihmisenä innovatiivinen ja aikaansaava, joka ideoi koko ajan uutta tuttujenkin mallien ulkopuolelta. Hallitset ja teet huikeita PowerPoint-esityksiä, kuten myös taitat niin paino- kuin sähköisen median mainokset. Some on sinulle tuttua muutenkin kuin oman Facebookin tai IG:n käytön kautta ja olet idearikas sisällöntuottaja.

Toimintatavoiltasi olet aktiivinen ja energinen. Kannat täyden vastuun omasta työstäsi ja viihdyt hyvin tiimissä. IT-taitosi ovat ajan tasalla, hallitset erinomaisesti uusimmat taitto- ja kuvankäsittelyohjelmat. Englannin kielen taito on työssä onnistumisen edellytys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan ja kilpailukykyisen korvauksen laajan tuotevalikoiman parissa perheyrityksessä, joka on perustettu vuonna 1981.

Työt alkavat heti, kun oikea henkilö on löytynyt.

Hakuohjeet 

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 21.12.2018 mennessä osoitteeseen tea.haaranen@norex.fi. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Lyhyt, esimerkiksi puhelimella kuvattu esittelyvideo, ei varmasti huononna mahdollisuuksiasi saada työpaikka. Annathan samassa sähköpostissa kirjallisen suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn. Rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tomas Lönnberg, puh. 050-354 3210

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi