Sivulla Ajankohtaista

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen markkinointipäällikköä tunnettujen ja laadukkaiden brändien pariin.

Vastuullasi on viinien ja osiltaan väkevien alkoholituotteiden B2B ja B2C -markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen. Työtehtäviisi kuuluu yrityksen some-strategia ja sen toteutus sekä yhteistyössä tuotepäälliköiden kanssa vastuu mediayhteistyöstä. Ideoit ja toteutat itse käytännössä erilaisia markkinointikampanjoita, asiakastapahtumia sekä lanseerauksia eli tapahtumatuotannon kokemuksesta on varmasti etua.

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus tai työkokemusta markkinoinnista. Olet ihmisenä innovatiivinen ja aikaansaava, joka ideoi koko ajan uutta tuttujenkin mallien ulkopuolelta.  Some on sinulle tuttua muutenkin kuin oman Facebookin tai IG:n käytön kautta ja olet idearikas sisällöntuottaja.

Toimintatavoiltasi olet aktiivinen ja energinen. Kannat täyden vastuun omasta työstäsi ja viihdyt hyvin tiimissä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja teet mm. huikeita PowerPoint-esityksiä. Työssäsi tarvitset erittäin vahvaa osaamista Adoben Photoshop, InDesign ja Illustrator -ohjelmista. Pystyt luomaan ketterästi printti- ja sähköisen median mainokset. Englannin kielen taito on työssä onnistumisen edellytys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan ja kilpailukykyisen korvauksen laajan tuotevalikoiman parissa perheyrityksessä, joka on perustettu vuonna 1981.

Työt alkavat heti, kun oikea henkilö on löytynyt.

Hakuohjeet 

Lähetä lyhyt hakemuksesi (kirjallinen tai video), CV ja muutama työnäyte pikaisesti osoitteeseen tea.haaranen@norex.fi. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Annathan samassa sähköpostissa kirjallisen suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn. Rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tomas Lönnberg, puh. 050-354 3210

 

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi