Sivulla Ajankohtaista

Norex Selected Brandsin maahantuoma viinituottaja Allegrin on saanut arvostettua näkyvyyttä Huhtikuun numerossa “Wine Spectator”- viinilehdessä. Allegrini on Valpolicella Classicon alueelta kotoisin oleva perheyritys, jolla on kunnioitettavat 400 vuotta viininviljelyhistoriaa. Allegrini on alueen ’isoja nimiä’, sekä kotimarkkinoilla että kansainvälisesti yksi koko Italian parhaita tuottajia. Vaikutusvaltainen italialainen viini- ja ruokalehti Gambero Rosso valitsi Allegrinin myös vuoden viinitaloksi 2016.

Marilisa

Marilisa Allegrini on ensimmäinen italialainen nainen, joka on päässyt mailman tunnetuimman ja arvostetuimman “Wine Spectator”- viinilehden kanteen. 2017 Huhtikuun numerossa Allegrinista on kirjoitettu artikkeli “Italian Allegrini – Perhetarina joka on johtanut erinomaisiin viineihin” (Eng. “Italy’s Allegrini – A family saga leads to great wines”.)

Artikkelissa Marilisa avaa perheensä historiaa viinintuotannon näkökannasta. Hän ja veljensä Fanco ja Walter Allegrini johtavat Allegrinin taloa, joka on Italian tärkeimpiä viinintuottajia. Artikellissa Robert Camuto ilmoittaa, että Allegrini on todellakin noussut Italian ja kansainvälisen kaupan johtavaksi brändiksi. Tämä on johtunut siitä, että sisarukset ovat muodostaneet vahvan ja toimivan timin, edistäen omia vahvuuksiaan.

Marsilisaa tituleerataan eonolgian “raamatuksi” kansainvälisesti ja jokaiselle viinintuottajalle ja rakastajalle, tämä on symboli siitä, miten medialla voi olla vahva koulutuksellinen ja informatiivinen rooli.

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi