Sivulla Ajankohtaista

Oy Norex Spirits Ab myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Oy Norex Spirits Ab:n visio on olla Suomen paras, halutuin ja arvostetuin alkoholimaahantuoja asiakkaiden ja päämiestemme arvioissa. Edustamiamme tuotteita on saatavina suomalaisista ravintoloista, Alkoista ja pohjoismaiselta travel-retail alueelta. www.norex.fi

 

Promootiotyöntekijä / kesätyö

 

Etsimme iloiseen joukkoomme yli 18-vuotiasta promootiotyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen, kesätöihin!

 

Vastuullesi kuuluu Fratelli Brancan tuotteiden, Fernet Brancan ja Brancamentan myyminen ja kysynnän kasvattaminen lähinnä pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Työ on itsenäistä, suunnitelmallista ja tavoitehakuista.

 

Edellytämme hyvää, Fernet-Branca brändiä kuvastavaa, asennetta. Sinulla ei tarvitse olla pitkää työkokemusta tai tiettyä tutkintoa, kunhan olet oikealla asenteella liikenteessä, haluat oppia uutta ja saat tyydytystä siitä, kun onnistut työssäsi. Halukkuus matkustaa, hyvä kommunikointikyky ja esiintymistaito ovat välttämättömiä.

 

Me järjestämme auton käyttöösi, tarvitset vain ajokortin. Työsuhde alkaa kahden päivän opintomatkalla Milanoon.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan perheyrityksessä, huippu brändin parissa.

 

Lisätiedot:

Työ alkaa kesäkuussa ja jatkuu syyskuuhun asti.
Lähetä videohakemuksesi (kesto korkeintaan 3 minuuttia), CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen tea.sutinen@norex.fi viimeistään 1.5.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Marika Rekola marika.rekola@norex.fi.
Kirjoita viestin otsikkoon: Promootiotyöntekijä / kesätyö

 

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi