Sivulla Ajankohtaista

Oy Norex Spirits Ab on osa perheomisteista konsernia Norex International Henrik Lönnberg Oy:tä. Konserniin kuuluu myös kosmetiikkaan ja tuoksuihin erikoistunut Oy Norex Cosmetics Ab. Tällä hetkellä konserni työllistää 29 henkilöä ja konsernin toimipaikka on Espoossa. Oy Norex Spirits Ab myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Yrityksen visio on olla Suomen paras, halutuin ja arvostetuin alkoholimaahantuoja asiakkaidemme ja päämiestemme arvioissa. Edustamiamme tuotteita on saatavilla suomalaisista ravintoloista, Alkoista ja pohjoismaiselta travel-retail alueelta. 

Etsimme nyt

TALOUSHALLINNON KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

Haemme kesätöihin ajalle 20.6. – 10.8.2015 taloushallinnon opiskelijaa.

Vastuullesi kuuluisi mm.
-reskontran hoito (saapuneiden suoritusten kohdistaminen)
-matkalaskujen hallinnointi
-maksuvalmiuden seuranta
-tavaraostojen kirjaaminen varastoon ja ERP-järjestelmään
-laskujen tarkastaminen
-ostotilausten seuranta
-lisäksi muita mahdollisia taloushallinnon töitä

Työ edellyttää taloushallinnon koulutusta tai kokemusta sekä tarkkuutta numeroiden suhteen. IT -taitosi ovat ajan tasalla ja hallitset erityisesti Excelin käytön. Työntekijä perehdytetään töihin perusteellisesti.  Toimintatavoiltasi olet aktiivinen ja tarkka. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyöpaikan perheyrityksessä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen tea.sutinen@norex.fi 6.5.2015 mennessä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa keskiviikkona 29.4.2015 kello 13.00 – 16.00 välillä Helena Iso-Pahkala, p. 0400 705 400. Muina aikoina kysymykset sähköpostilla osoitteeseen helena.isopahkala@norex.fi.

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi