Sivulla Ajankohtaista

Stellar Winery on Etelä-Afrikkalainen viinintuottaja, jonka viinit ovat eettisesti tuotettuja luomuviinejä. Alkosta löytyy Live-a-Little valkoviini sekä Runnig Duck viinit tilausvalikoimasta. Eettiset arvot kulkevat mukana läpi Stellar Wineryn liiketoiminnan, ja yritys on mukana Fair for Life -ohjelmassa. Stellar Winery on muun muassa saavuttanut Green Awards: Ethical Company of the Year –tittelin alkuvuodesta 2013. The Drinks Business –lehti julkaisee Green Awards- voittajat vuosittain.

Stellar Winery on kiinnittänyt erityistä huomiota mm. työntekijöiden palkkoihin, työolosuhteisiin ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Viinit ovat luomuna viljeltyjä, eettisesti tuotettuja ja niiden myynti noudattaa reilun kaupan periaatteita. Fair for Life -sertifiointi takaa, että ihmisoikeudet toteutuvat tuotannon joka tasolla, työntekijöillä on hyvät työolot ja pienviljelijät saavat asianmukaisen osuutensa.

Stellar Foundation on hyväntekeväisyysjärjestö, joka kuuluu Stellar Winery -viinitilan yritysperheeseen. Jokaisesta myydystä Stellar Wineryn viinipullosta annetaan osa tuotosta järjestön käyttöön (www.stellarfoundation.co.za). Stellar Winreyn henkilökunta omistaa 26% yrityksestä ja näin ollen pääsee suoraan vaikuttamaan mihin Fair for Life varoja käytetään. Norex on aikaisempinakin vuosina tukenut yhdistystä erilaisilla projekteilla kuten esimerkiksi hankkimalla aurinkohattuja työntekijöille, jotka työskentelevät ulkona auringossa.

Stellar Foundation on keskittynyt vahvasti oman yhteisönsä hyväksi. Tukea on jaettu myös esimerkiksi alueen kouluille sekä sairaanhoidon parantamiseksi. Tällä hetkellä alueen koulua laajennetaan ja uutta koululuokkaa rakennetaan.

Tänä vuonna Norex tukee Stellar Foundationin koulunlaajennusprojektia. Perheyrityksenä Norexilla tiedetään, että perhe on tärkein ja lapsissa on tulevaisuus. Siksi Norex on ollut mukana rakentamassa kestävää kehitystä.

Lue lisää viinintuottajasta (Linkki: https://norex.fi/tarinoita/stellar/ )

2015-06-04-09-59-352016-09-21-13-03-41 third-post_classroompost-3

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi