tia maria matcha drinkki

Odotettu uutuus: Tia Maria Matcha

Tia Maria japanilaistyylisellä twistillä! Kahviliköörinä tunnettu Tia Maria on saanut rinnalleen ainutlaatuisen Tia Maria Matchan, jota maustaa lempeä matcha-uute. Matcha on japanilaista hienoksi jauhettua vihreää teetä, joka on nouseva trendi ja tuttu useista kahviloista. Nyt matchan maut saapuvat myös ravintoloihin. Upea vihreä väri herättää varmasti uteliaisuutta.

Uudessa Tia Maria Matchassa matcha-teen virkistävät maut ja sen luontaisesti sisältämä kofeiini yhdistyvät ihanan pehmeään ja kermaiseen likööriin. Tuloksena on herkullinen ja näyttävä kermalikööri, joka sopii tarjottavaksi jäiden kanssa tai esimerkiksi täyteläiseksi ainesosaksi cocktaileihin. Tia Maria Matcha tuo teehetken jokaiseen tilanteeseen.

Luonnollinen matcha-uute saadaan teenlehdistä, jotka on viljeltäessä peitetty valolta muutamaksi viikoksi ennen sadonkorjuuta. Teenlehdet tuottavat näin enemmän klorofylliä ja aminohappoja, jolloin lehdistä saadaan juomaan miellyttävää makeutta. Lehdet jauhetaan graniittikivimyllyissä säilyttäen matchan värin, maut ja aromit. Tästä syntyy ainutlaatuisen ihana Tia Maria Matcha.

Kirjautuneena ammattiasiakkaana pääset cocktail-pankkiimme, josta löydät esimerkiksi Tia Maria Matcha Cream on the Rocks -cocktailin.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN