Norex

Norex on suomalainen alkoholialan maahantuontiyritys. Yritys on perustettu vuonna 1981 ja olemme edelleen yksityinen perheyritys. Liiketoimintamme koostuu alkoholijuomien maahantuonnista sekä agentuuritoiminnasta. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu verovapaan kaupan tupakkatuotteita. Norex Selected Brands on osa Norex-konsernia, johon kuuluu myös holding-yhtiö Norex International.

Me Norexilla arvostamme luotettavuutta, tehokkuutta, innovatiivisuutta, ja haluamme toimia vastuullisesti. Arvostamme pitkäikäisiä kumppanuuksia ja työntekijämme ovat motivoituneita sekä intohimoisia alkoholialan ammattilaisia. Itsenäisyys merkitsee meille mahdollisuutta toimia kaikissa tilanteissa joustavasti asiakkaidemme eduksi. Järjestämme myös laadukkaita tuotekoulutuksia, jotka antavat yhteistyökumppaneillemme erinomaiset valmiudet menestyä tuotteidemme parissa. Edustamme lukuisia merkittäviä ja kansainvälisesti arvostettuja tuottajia Alkoissa, ravintoloissa ja Travel Retail -kaupassa.

Norexin edustamien tuotteiden taustalla on usein perhe tai yksityinen yritys. Edustamme myös viinituottajien yhteenliittymiä, jotka koostuvat useista pienemmistä viinintuottajista. Yhteistä näille tuottajille on oman kädenjäljen näkyminen lopputuotteessa sekä ennemminkin tuotteen laatu kuin määrä. Uskomme, että tuotteidemme tarinoilla on merkitystä. Persoonallisuus ja sukupolvien kautta kulkeutuneet tarinat tekevät tuotteistamme yksilöllisiä. Tuottajiimme kuuluvat muun muassa kansainvälisesti tunnetut brändit Nicolas Feuillatte, Tosti, Wolfberger, Parés Baltà, Fratelli Branca, Illva, sekä Camus Wines & Spirits.

Olemme kansainvälinen yritys, mutta markkina-alueemme on pääasiallisesti Suomi. Meillä on yli 50 yhteistyökumppania 16 eri maassa. Liiketoimintamme on vakaalla pohjalla ja strategiamme on jatkossakin hakea kannattavaa kasvua. Liikevaihtomme on kasvanut tasaisesti viimeisen viiden vuoden aikana; vuonna 2014 liikevaihtomme oli +7,0 %. Yhteistyökumppaneitamme hotelli-, ravintola- ja catering-puolella ovat muun muassa S-Ryhmä ja CMB Ravintolat. Travel Retail -puolella Finnair, Viking Line, Tallink sekä Birka Eckerö kuuluvat tärkeimpiin yhteistyökumppaneihimme. Yrityksemme etsii jatkuvasti uusia kasvun mahdollisuuksia.

OTA YHTEYTTÄ

Toimitusjohtaja
Tomas Lönnberg

tomas.lonnberg (a) norex.fi
tel. +358 50 354 3210
Linkedin: Tomas Lönnberg

Norex-Perheyritys

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi