Parés Baltàn Savia Viva -luomuviiniperheen uudistus

Savia Viva – elämän virta – on tehty rakkaudesta Suomeen. Suomalainen kulttuuri teki lähtemättömän vaikutuksen nuoreen espanjalaiseen Parés Baltàn viinitalon omistajapariin heidän ollessaan häämatkalla Suomessa. He halusivat tehdä viiniä, joka olisi yhtä sielukasta ja lämmintä kuin Suomen kansa. Nyt vuosien jälkeen nämä upeat ja laadukkaat luomuviinit ovat saatavilla Alkon vakiovalikoimasta!

Savia Viva Tempranillo NEW 2015-1000px

Savia Viva Familia Tempranillo
8,59€ (11,32€/l)
Alkon tuotenumero 471587

Savia Viva Familia Xarello NEW 2015-1000px

Savia Viva Familia Xarello
8,59€ (11,32€/l)
Alkon tuotenumero 582567

Savia Viva Familia A NEW 2015-1000px

Savia Viva Familia A
8,59€ (11,32€/l)
Alkon tuotenumero 477357

Savia Vivan tuottajan Parés Baltàn tunteikas suhde Suomeen alkoi toukokuussa 1971. Silloin Joan ja Maria Angels Cusiné avioituivat. Häiden jälkeen he hankkivat asuntoauton ja lähtivät kahdeksi kuukaudeksi Skandinaviaan häämatkalle.

Tapahtumarikkaan matkan päätteeksi he saapuivat laivalla Suomeen, johon molemmat hullaantuivat päätä pahkaa. Suomalainen kulttuuri, ihmiset ja ruoka tekivät pariskuntaan lähtemättömän vaikutuksen. Yhdeksän kuukautta myöhemmin nuoren parin ensimmäinen lapsi saapui maailmaan.

Näistä tapahtumista alkoi Cusinén perheen erityislaatuinen suhde Suomeen. Nyt, yli 40 vuotta myöhemmin, Cusinén perheen viinitilan, Parés Baltàn, luomuviinejä on saatavilla Alkon valikoimasta.
Tänä päivänä Parés Baltàn viinitaloa johtavat Joanin ja Marian pojat Joan ja Josep Cusiné Carol. Viininteosta vastaa Joanin ja Josepin vaimot Maria Elena Jiménez ja Marta Casas. Parés Baltàn kaikki viinit viljellään omilla tarhoilla. Viinit ovat sertifioitua luomua ja viinitarhoilla on tämän lisäksi biodynaaminen sertifikaatti.

Lisää tietoa Parés Baltàn perheestä löydät täältä.

Lisää tietoa meistä maahantuojana ja perheyrityksenä löydät täältä.

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi