roseeuutuudet

Roseeuutuudet

Roseet ovat löytäneet tiensä suomalaisten laseihin. Ne ovat todellisia monitoimiviinejä, jotka käyvät tarjottaviksi sekä helposti lähestyttävinä seurustelujuomina että etenkin kevyiden annosten kumppaneina. Nämä juuri saapuneet roseeuutuudet Italiasta, Ranskasta ja Espanjasta edustavat niin kuivaa, puolikuivaa kuin puolimakeaa makeusastetta, joista löytyy varmasti jokaisen makuun toimiva vaihtoehto. Kaikki kolme sopivat erinomaisesti tarjottaviksi sekä seurusteluviineinä että ruoan kanssa. Tutustu roseeuutuuksiin tarkemmin alta.

Casa Charlize Rosato

Raikkaan hapokas italialainen tuo kesän takaisin

Casa Charlize Toscana Rosato

Tämä raikas italialainen rosee on nimensä mukaisesti kotoisin Toscanan auringon alta. Se tehdään Sangiovese ja Syrah -rypäleistä alueelle tyypilliseen tapaan, johon IGT (Indicazione Geografica Tipica) viittaa. Kuiva ja raikas monitoimirosee käy tarjottavaksi esimerkiksi aperitiivina, seurustelujuomana, salaattien, pikkusuolaisten tai kalaruokien kanssa. Toscanan alueella riittää perinteitä, jotka vievät ajatuksemme nopeasti loputtomien kukkuloiden keskelle, sypressien reunustamille pikkuteille ja kukkuloiden kyliin. Täällä rosé maistuu etenkin lämpimään aikaan, ja viini viekin ajatukset takaisin kesän lämpimiin päiviin ja iltoihin. Runsaan väriset rypäleet maseroidaan, ja jo minuuteissa ne antavat viinille kauniin vaaleanpunaisen värin. Mehun käyminen tapahtuu viilennetyissä tankeissa 12 – 16 °C lämpötilassa, jotta viinin herkullinen hedelmäisyys säilyy.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Domaine du Pre Clos Rose D'Anjou

Puolimakean seurusteluviinin täydellistä tasapainoa Loiresta

Domaine du Pre Clos Rose d’Anjou

Nautittavaa ranskalaista eleganssia. Domaine du Pre Clos Rose d’Anjou sopii tarjottavaksi sellaisenaan, itämaisen ruoan seuraksi, salaattien kanssa tai kasvisruoan kylkeen. Rypäleenä on Cabernet Sauvignon. Miellyttävän tasapainoinen viini on puolimakea ja keskihapokas ja sen maussa on täyteläistä marjaisuutta, metsämansikkaa ja vadelmia. Anjoun viinejä tuotetaan Ranskassa Loiressa Angersin kaupungin lähialueilla. Rosé d’Anjou AOC tai Anjou Rosé AOC -appellaation viinit ovat tämän viinin tapaan puolimakeita roséviinejä, joita suositellaan nautittaviksi nuorina.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Dream Pink 1L PET

Lempeä houkutus on miellyttävä valinta tunnelmointiin

Dream Pink Organic Rosé

Voin vastustaa mitä tahansa paitsi houkutuksia, tokaisi Oscar Wilde aikoinaan. Dream Pink Organic Rosé on kuin räätälöity houkutus. Tyypillisen roseen tapaan se on helppo ja monikäyttöinen, vaivaton lähestyttävä, miellyttävän kulauteltava ja romanttisen värinen. Se sopii tarjottavaksi seurusteluun, aperitiiviksi, salaateille, pikkusuolaisten kanssa ja juustoille. Dream Pink Organic Rosén rypäleet ovat Bobal (55%) ja Tempranillo (45%), jotka ovat kasvaneet Espanjan auringon alla Manchan alueella. Tämä viini on syntynyt vankasta ammattitaidosta ja asiakkaan tarpeiden tunnistamisesta. Luomutuotettu viini käy myös vegaaneille.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN