Kesäinen rahtialan sesonki on alkanut, ja tästä syystä joudumme valitettavasti informoimaan teille, että Postin jakelu on ollut viime aikoina ruuhkautunut. Tämän hetkisen tiedon mukaan viivettä saattaa ilmentyä tulevina viikkoina. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

roseeuutuudet

Roseeuutuus

Roseet ovat löytäneet tiensä suomalaisten laseihin. Ne ovat todellisia monitoimiviinejä, jotka käyvät tarjottaviksi sekä helposti lähestyttävinä seurustelujuomina että etenkin kevyiden annosten kumppaneina. Tämä juuri saapunut roseeuutuus Espanjasta edustaa puolikuivaa makeusastetta. Rosee sopii erinomaisesti tarjottavaksi sekä seurusteluviininä että ruoan kanssa. Tutustu roseeuutuuteen tarkemmin alta.

Lempeä houkutus on miellyttävä valinta tunnelmointiin

Dream Pink Organic Rosé

Voin vastustaa mitä tahansa paitsi houkutuksia, tokaisi Oscar Wilde aikoinaan. Dream Pink Organic Rosé on kuin räätälöity houkutus. Tyypillisen roseen tapaan se on helppo ja monikäyttöinen, vaivaton lähestyttävä, miellyttävän kulauteltava ja romanttisen värinen. Se sopii tarjottavaksi seurusteluun, aperitiiviksi, salaateille, pikkusuolaisten kanssa ja juustoille. Dream Pink Organic Rosén rypäleet ovat Bobal (55%) ja Tempranillo (45%), jotka ovat kasvaneet Espanjan auringon alla Manchan alueella. Tämä viini on syntynyt vankasta ammattitaidosta ja asiakkaan tarpeiden tunnistamisesta. Luomutuotettu viini käy myös vegaaneille.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN