Sivulla Ajankohtaista

Supersuositun espanjalaisen Savia Viva luomuviiniperheen ulkoasu uudistuu täysin. Joulukuun alkupuolella ilmenstyneet raikkaat etiketit kommunikoivat Savia Vivan tuottajan Parés Baltàn tunteikasta suhdetta Suomeen.

Toukokuussa 1971 espanjalaiset Joan ja Maria Angels Cusiné avioituivat. Häiden jälkeen he hankkivat asuntoauton ja lähtivät kahdeksi kuukaudeksi Skandinaviaan häämatkalle. Tapahtumarikkaan matkan päätteeksi he saapuivat laivalla Suomeen, johon molemmat hullaantuivat päätä pahkaa. Suomalainen kulttuuri, ihmiset ja ruoka tekivät pariskuntaan lähtemättömän vaikutuksen. Yhdeksän kuukautta myöhemmin nuoren parin ensimmäinen lapsi saapui maailmaan…

Näistä tapahtumista alkoi Cusinén perheen erityislaatuinen suhde Suomeen. Nyt, yli 40 vuotta myöhemmin, Cusinén perheen viinitilan, Parés Baltàn, luomuviinejä on saatavilla Alkon valikoimasta.

Tänä päivänä Parés Baltàn viinitaloa johtavat Joanin ja Marian pojat Joan ja Josep Cusiné Carol. Viininteosta vastaa Joanin ja Josepin vaimot Maria Elena Jiménez ja Marta Casas. Parés Baltàn kaikki viinit ovat sertifioitua luomua ja viinitarhoilla on tämän lisäksi biodynaaminen sertifikaatti.

Savia Viva Familia Tempranillo Alko nro. 471587 Hinta: 8,59€ (11,32 €/l)
Savia Viva Familia Xarel.lo Alko nro. 582567 Hinta: 8,59€ (11,32 €/l)
Savia Viva Familia A Alko nro. 477357 Hinta: 8,59€ (11,32 €/l)

savia

 

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi