Kesäinen rahtialan sesonki on alkanut, ja tästä syystä joudumme valitettavasti informoimaan teille, että Postin jakelu on ollut viime aikoina ruuhkautunut. Tämän hetkisen tiedon mukaan viivettä saattaa ilmentyä tulevina viikkoina. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Baglietti Organic Rosé

Tälle hetkelle, Baglietti

Baglietti on helppo tunnistaa sen uniikeista kristallimaisista pulloista. Tuottajan filosofiaan kuuluu juuri tämän hetken juhlistaminen ja taianomaisen tunnelman luominen ajasta ja paikasta riippumatta. Laadukkaat pullot kuvaavat Bagliettin ylpeyttä työstään ja sitä tinkimätöntä laatua, joka tulee tuottajan modernilta viinitilalta Piavesta 47 Anno Domini -tilalta. Tasokas viinitila toimii nyt jo kolmannessa polvessa.

Esittelemme Baglietti-tuoteperheen ja sen kolme uutta jäsentä, jotka ovat saapuneet valikoimaamme. Lue lisää Bagliettista sen tuottajaesittelystä.

Still Wine

Baglietti Organic Rose No.1

Odotettu rosee-uutuus, joka jatkaa samaa miellyttävää linjaa kuin Bagliettin kuohuviinit. Sen tuoksussa tuntuvat makeat vadelmat, persikat, sitruuna, valkopippuri ja vanilja. Sopii tarjottavaksi pikkusuolaisten kera, kesäisille salaateille, kanaruokien kera, piirakoille, paistoksille ja savulohelle. Myös mainio seurusteluviini ja aperitiivi.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Luxury Range

Baglietti Rose Prosecco Organic

Tyylikäs Baglietti Rosé Prosecco on nautittava seurusteluviini ja maljajuoma. Se käy myös aperitiiviksi ja sopii erinomaisesti alkupalojen, pikkusuolaisten, salaattien, kalaruokien, savulohen, grillattujen kasvisten ja tuoreiden mansikoiden kera. Jäähdytä 4 – 6 °C kylmäksi.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Prestige Range

Baglietti Prosecco No.10 Magnum

Proseccoa saa nyt myös katseen kääntävässä magnum-koossa. Baglietti Prosecco No.10 Magnum saadaan 100-prosenttisesti Glera-rypäleestä. Hyvä maljajuoma ja aperitiivi, sopii myös mainiosti kalaruokien kanssa. Hennon kukkainen tuoksu on päärynäinen, sitruksinen, omenainen ja kevyen yrttinen.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Saatavana myös 75 cl.

Prestige Range

Baglietti Rose No.7 Extra Dry Organic

Klassisen kaunis Baglietti Rose No. 7 Extra Dry Organic sopii kauniiksi maljajuomaksi ja toimii seurustelujuoman lisäksi aperitiivina. Sen tuoksussa voi tunnistaa mansikoita, punaherukoita, vadelmia, ruusun terälehtiä ja valkoista persikkaa. Hyvä valinta pikkusuolaisten, kesäisten salaattien, meren antimien ja pastan kanssa.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN