Sivulla Ajankohtaista

Norex Selected Brands Oy Ab myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Norex Selected Brands Oy Ab:n visio on olla Suomen paras, halutuin ja arvostetuin alkoholimaahantuoja asiakkaiden ja päämiestemme arvioissa. Edustamiamme tuotteita on saatavina suomalaisista ravintoloista, Alkoista ja pohjoismaiselta travel-retail alueelta.

www.norex.fi.

Tuotekoordinaattori

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tuotekoordinaattoria. Tarjoamme mielenkiintoisen ja nopeatempoisen työn perheyrityksessä upeissa uusissa työtiloissa Isossa Omenassa. Haluamme löytää osaavan koordinaattorin alla mainitulla tehtävänkuvalla energiseen joukkoomme.

Vastuullesi kuuluu:

Tuotetietojen ylläpitäminen eri järjestelmissä
Tuotemuutosten ilmoittaminen tukuille ja Alkolle
Yhteydenpito päämiehiin
Tuotenäytteiden käsittely
Tuotteiden rekisteröinti Palpaan
Hinnastojen ylläpito
Myynnin tuki ravintola- ja verovapaakaupassa

Edellytämme:

Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (AMK/YO)
Office ohjelmista erityisesti exel -osaamista
Oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta
Tiimityöhenkeä
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Suureksi eduksesi rekrytointiprosessissa katsotaan myös, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta tuotehallinnan parista. Käytössämme on mm. Microsoft Dynamix AX ja Synkka -tuotetietojärjestelmät. Työn sujuvuuden kannalta on myös hienoa, jos sinulla on tuntemusta alkoholijuomista. Lähinnä viineistä ja väkevistä alkoholijuomista.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tea.haaranen@norex.fi palkkatoiveineen viimeistään 7.2.2018 mennessä. Käsittelemme ainoastaan hakemukset, joissa on palkkatoive. Toivomme mahdollisia lisäkysymyksiä vain sähköpostitse yllä olevaan osoitteeseen.

Kirjoita otsikkoon: Tuotekoordinaattori

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti kun oikea ihminen löytyy.

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi