Sivulla Ajankohtaista

Norex Selected Brands Oy Ab myy ja markkinoi Suomessa kansainvälisesti arvostettuja viinejä ja väkeviä alkoholijuomia. Norex Selected Brands Oy Ab:n visio on olla Suomen paras, halutuin ja arvostetuin alkoholimaahantuoja asiakkaiden ja päämiestemme arvioissa. Edustamiamme tuotteita on saatavina suomalaisista ravintoloista, Alkoista ja pohjoismaiselta Travel Retail -alueelta.

Vastuullasi on kansainvälisten väkevien alkoholijuomamerkkien päämiesyhteydenpito ja ostoehtoneuvottelut. Tehtäviin kuuluu volyymi- ja katebudjettien toteutus sekä seuranta. Vastaat myös päämiestä sekä brändiä parhaiten tukevien markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä myynti- ja markkinointiosastojen kanssa.

Arvostamme yrittäjä-asennetta, soveltuvaa kaupallista koulutusta ja vahvaa tuloshakuista näkemystä, luovuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja liiketoimintaa. Kokemus alkoholialalta ja Alkon osto/tarjous-prosessien tuntemus voidaan katsoa eduksi. Kokemus yhteydenpidosta päämiehiin ja kansainvälisiin kontakteihin on suureksi eduksi. Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on välttämätön.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja motivoivia työtehtäviä sekä mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä, nuorekkaassa ja energisessä toimintaympäristössä. Saat organisaation asiantuntevan tuen tehtävien menestykselliseen hoitamiseen ja hyvän tuloksiin sidotun ansiotason ja työsuhde-edut. Työ on äitiysloma sijaisuus. Työt alkavat syyskuussa.

Voit tutustua työtehtävän sisältämiin tuotemerkkeihin tarkemmin täältä: https://norex.fi/tuote-osasto/vakevat-juomat-yli-22-fi/

Hakuohjeet 

Lähetä lyhyt hakemuksesi (kirjallinen tai video), CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen tea.haaranen@norex.fi ja tomas.lonnberg@norex.fi. Annathan samassa sähköpostissa kirjallisen suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn. Rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Tomas Lönnberg, puh. 050-354 3210 tai tomas.lonnberg@norex.fi.

Työpaikkailmoitus PDF

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi