Cuvee Giulio I Millesimato Metodo Classico Brut

Cuvee Giulio I rypäleet tulevat Vesimesta, Bubbiosta ja Cassinascosta, jotka ovat 350 metriä vedenpinnan yläpuolella, maaperä on alueilla on hyvin kalkkista.  Rypäleiden esivalikoiminen tapahtuu jo tarhoilla käsin poiminnalla. Rypäleet puristetaan kevyesti, jonka jälkeen viinin annetaan fermentoitua 14 asteessa kuukauden. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään hiivasakan kanssa 5 kuukautta lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa. Viinille tehdään vielä Re-fermentointi, jossa viiniin lisätään dosage (sokeri) ja se pullotetaan ja annetaan kypsyä.

Lataa tuotekuvaus

tuotetunnus (SKU) 186012 Osastot: ,

Lisätiedot

Ravintola Valikoima

Kategoria

Tuoteryhmä

Tuottaja

Maa

Rypäleet

Koko Ltr

Korkkityyppi

Plo Ltk

Sokeri G/l

Vol.-%

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi