La Prua Appassimento

La Prua Appassimentoon käytetään nimensä mukaan kuivattuja rypäleitä. Apassimento-menetelmässä korjatut rypäleet saavat kuivua viileässä ennen viinin valmistusta. Tällöin niiden sokeripitoisuus kasvaa, hapokkuus laskee ja rakenne konsentroituu. Menetelmä tuottaa täyteläisiä, alkoholipitoisia ja hieman jäännössokeria sisältäviä pehmeitä viinejä. Appassimento-viineissä vain osa rypäleistä on kuivattuja. La Prua Appassimento tulee Veneton alueelta Italiasta ja se on valmistettu alueelle tyypillisistä rypäleistä Corvinasta, Rondinellasta ja Molinarasta. La Prua Appassimenton tuottaa Mare Magnum, joka on vuonna 2010 perustettu uusi viinialan yritys. Sen perustivat yli 20 vuotta viinialan johtavilla paikoilla toimineet Takis Soldatos ja Mario Calzolari. Yrityksen tuotanto alkoi italialaisista viineistä ja se tuottaa viinejä laajasti eri puolilta Italiaa: Venetosta, Toscanasta, Apuliasta, Sisiliasta… Yrityksen enologit matkustavat ympäri maailman etsien laadukkaita tuottajia yhteistyökumppaneiksi. Mare Magnum onkin laajentanut tuotantoaan Ranskaan, Espanjaan, Etelä-Afrikkaan, Australiaan, Uuteen Seelantiin. Huolimatta siitä mistä päin maailmaa yrityksen viinit tulevat visio on selkeä: tuottaa laadukkaita viinejä kohtuulliseen hintaan.

Lataa tuotekuvaus tästä

Tuotetunnus (SKU): 188002 Osastot: ,

Lisätiedot

Kategoria

Tuoteryhmä

Maa

Alue

Tuottaja

Rypäleet

, ,

Korkkityyppi

Vol.-%

Sokeri G/l

Koko Ltr

Plo Ltk

Ravintola Valikoima

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi