Martinella Etna Rosso Organic

Martinella tulee Linguaglossasta, Etnan koillisrinteeltä. Vulkaanista maaperää olevat tarhat sijaitsevat n. 600 metrin korkeudessa merenpinnasta. Käsinpoimitut rypäleet puristetaan hellävaraisesti ja rypälemehu käy alkoholikäymisen lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa 15 päivän ajan. Tämän jälkeen viini on kypsytetty käytetyissä ranskalaisissa tammitynnyreissä 30 kuukautta, jonka jälkeen viini on jatkanut kypsymistään pulloissa 12 kuukauden ajan. Viiniä tuotetaan vuosikerrasta riippuen noin 16 000 pulloa.

Lataa tuotekuvaus

tuotetunnus (SKU) 191002 Osastot: ,

Lisätiedot

Ravintola Valikoima

Kategoria

Tuoteryhmä

Tuottaja

Maa

Alue

Rypäleet

,

Muut arvot

Koko Ltr

Korkkityyppi

Plo Ltk

Vol.-%

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi