Duca di Salaparuta Triskelé

22,51 (18,15  ALV 0%)

Duca di Salaparuta

Herttuan tilaviini

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Italia
  • IGT Terre Siciliane
  • Nero d'Avola 53%, Merlot 47%
  • Keskitäyteläinen
  • Keskitanniininen

Ruokasuositus

Tyylikäs lihaviini, erinomainen juustopöydän seuralainen. Sopii hyvin myös grillatuille vihanneksille ja tasokkaalle kasvislasagnelle.

Väri
Syvä purppuranpunainen väri taittaa reunoilta tiilenpunaiseen
Tuoksu
Tuoksu antaa karhunvatukkaa, mustaherukkaa, kuivattuja marjoja, nahkaa, tummaa suklaata ja mausteita
Maku
Täyteläinen, keskitanniininen ja sen aromit toistavat tuoksun rikasta kirjoa. Pitkässä lopussa viipyilevät kuivien marjojen ja kukkien, uuden nahan ja mausteiden sävyt hienostuneena kirjona
Tuotetunnus (SKU): 101004 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Duca Di Salaparutan Triskelè tulee Riesin alueelta Buteran kylästä Suor Marchesan tilalta. Rypäleiden suhde on 50 % Merlot’ta ja 50 % Nero d’Avolaa. Sitä kypsytettiin tiheäsyisissä tammitynnyreissä 10 – 12 kuukautta, jonka jälkeen viini pullotettiin ja sitä kellaroitiin vielä toiset 10 – 12 kuukautta.

Lisätiedot

Alueluokitus

IGT Terre Siciliane

Rypäleet

Nero d'Avola 53%, Merlot 47%

Tuottaja

Duca di Salaparuta

Vuosikerta

2016

Sokeri

3 g/ltr

Alkoholi

14 %

Maa

Italia

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Tanniinit

Keskitanniininen

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Pakkauskoko

75 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Valikoima

Tallink

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

101004

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Duca di Salaparuta Triskelé”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Duca di Salaparuta

Duca di Salaparuta

Duca Di Salaparuta saavutti kulttimaineen Sisiliassa sen kansainväliseksi hitiksi nousseen Corvo -viinisarjan myötä. Talon perusti Salaparutan herttua Giuseppe Alliata vuonna 1824 ja hän asetti alusta alkaen laadun tärkeimmäksi prioriteetiksi, sillä hän oli itse intohimoinen viinintuntija. Hänen tavoitteinaan olivat herkulliset, elegantit, Lue lisää