ZeroPuro Mineralie Montepulciano

16,99  sis. ALV(13,70  ALV 0%)

Abruzzon tyypillinen Montepulziano-lajike, alkuviini

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Nopea toimitus
  • Italia
  • DOP Montepulciano d'Abruzzo
  • Montepulciano 100%
  • Täyteläinen
  • Tanniininen

Ruokasuositus

Tanniinit kestävät vähän tuhdimmankin liha-aterian, hillomainen marja myös sopii grillattujen liha-aterioiden kumppaniksi. Laseittain sopivat myös molemmat.

Väri
tumman rubiininpunainen
Maku
tummaa kirsikkaa, hillomarjaa, nahkaisuutta; täyteläinen ja tanniininen
Tuotetunnus (SKU): 252009 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

ZeroPuro on tuottajan natural wine (ns. natuviini tai alkuviini) -sarja. Alkuviinien sadonkorjuussa hyvä hygienia korostuu säilyvyyttä ajatellen. Valitaan kaikkein terveimmät kypsät rypäleet ja sadonkorjuu tehdään käsin. Viinit käyvät spontaanisti luonnonhiivoilla. Koska sulfiitteja ei lisätä, villihiivat pääsevät työskentelemään ihanneolosuhteissa. Useita eri hiivatyyppejä on luonnostaan tekemässä viineistä monivivahteisia. Viinejä ei myöskään suodateta. Biodynaaminen viljely toimii luonnon kanssa tasapainossa, ylläpitäen maaperän hedelmällisyyttä ja viiniköynnösten elinvoimaa. Sertifioituina Demeter-viineinä ZeroPurot ovat tietysti samalla myös luomua. Ne soveltuvat vegaaneille ja on pakattu kevytlasipulloihin. Tuotteissa on luonnonkorkki sen ekologisuuden vuoksi (vs. kierrekapseli). Kapseleita ei pulloissa käytetä lainkaan, ettei tule turhaa muovijätettä. Etiketti on 100% kierrätysmateriaalia ja 100% ‘tree free’, eli puita ei ole kaadettu etikettien tähden. Tässä on kattavasti lisäarvotekijöitä tiedostavalle nykykuluttajalle!

Lisätiedot

Alueluokitus

DOP Montepulciano d'Abruzzo

Rypäleet

Montepulciano 100%

Tuottaja

Cantina Orsogna

Vuosikerta

2016

Sokeri

5 g/ltr

Alkoholi

13.5 %

Maa

Italia

Täyteläisyys

Täyteläinen

Tanniinit

Tanniininen

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Pakkauskoko

75 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Valikoima

Hartwall

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

252009

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ZeroPuro Mineralie Montepulciano”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cantina Orsogna

Cantina Orsogna

Cantina Orsogna on palkittu osuuskunta Abruzzossa, joka on keskittynyt paikallisiin rypäleisiin kuten Montepulciano d’Abruzzo, Cococciola, Trebbiano d’Abruzzo ja Pecorino. Orsogna on sitoutunut biodynaamisuuteen viinintuotannossaan ja monilla heidän viineistään on tiukka Demeter-sertifiointi. Lunaria-brändillään he ovat mukana World Wildlife Fundin susien suojeluhankkeessa, Lue lisää