Jungfer Riesling Auslese

28,99 (23,38  ALV 0%)

Wein- und Sektgut Barth

Vastustamattoman herkullinen

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Saksa
  • Rheingau
  • Riesling 100%
  • Makea
  • Keskihapokas

Ruokasuositus

Hienostuntu happorakenne ja matala alkoholipitoisuus tekevät tästä makeasta viinistä seurusteluviinin ja tyylikkään aperitiivin. Tämä herkku on jälkiruoka jo sellaisenaan, mutta sopii hyvin kohtuullisen makeille jälkiruoille. Aterian alussa tätä voi tarjota ankanmaksan kera ja aterian lopussa vaikkapa gorgonzolan tai kypsän gruyèren kera

Väri
Vaalean kullankeltainen
Tuoksu
Trooppisia hedelmiä, hunajaa, inkivääriä, sitrusta, raparperia, mehiläisvahaa ja mineraaleja
Maku
Hunajaa, sitrusta, trooppista hedelmää ja mineraalisuutta. Erittäin tyylikäs ja tasapainoinen jälkimaku.
Tuotetunnus (SKU): 194013 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Viini tulee Jungfer palstalta, joka sijaitsee korkealla rinteellä. Korjuu tehdään käsin ja käyminen tapahtuu luonnonhiivoilla terästankeissa, jonka jäähdyttäminen pysäyttää käymisen ja jättää viinin sokeria 130,6g/L.

Lisätiedot

Alueluokitus

Rheingau

Rypäleet

Riesling 100%

Tuottaja

Wein- und Sektgut Barth

Vuosikerta

2018

Sokeri

130.6 g/ltr

Alkoholi

7.5 %

Maa

Saksa

Makeusaste

Makea

Hapokkuus

Keskihapokas

Hapot

8.2 g/ltr

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Pakkauskoko

37.5 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

194013

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jungfer Riesling Auslese”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Wein- und Sektgut Barth

Wein- und Sektgut Barth

Rheingau on maailman tunnetuimpia viinialueita ja sen viini on parhaimmillaan Saksan jalointa. Rheingaun ydinalueella joki tekee mutkan ja tarhat ovat etelärinteellä. Täällä Hattenheimin kylässä auringon hellimillä rinteillä Johann Barth aloitti rypäleiden kasvattamisen 1948 ja hänen poikansa Norbert muutti paikan täydeksi Lue lisää