Sivulla Ajankohtaista

Casa Relvas kuuluu Wines of Alentejo Sustainability Programiin, jonka tämä video esittelee tiivistetysti. Relvas on yksi parhaiten pisteytettyjä yrityksiä tässä ohjelmassa, se on saanut 3,8/4 pistettä arvioinnissa. Kestävän kehityksen ohjelma kattaa kolme eri ulottuvuutta; yhteiskunnallinen, taloudellinen ja ympäristöön liittyvä.

Yhteiskunnallista vastuuta he parantavat esimerkiksi suosimalla paikallista työvoimaa, maksamalla aina enemmän kuin valtakunnallisen minimipalkan, tarjoamalla työntekijöille hyvät työolosuhteet ja mahdollisuuden edetä urallaan koulutusohjelman avulla.

Taloudelliseen vastuunkantamiseen kuuluu yrityksen sisäinen sääntö maksaa ajoissa tavarantoimittajille. Pitkien yhteistyösuhteiden  kehittäminen paikallisten tavarantoimittajien kanssa tiedetään parantavan työllisyyttä alueella. Paikallisten yliopistojen kanssa tehdään myös yhteistyötä, jotta he voivat tarjota useita koulutusohjelmia nuorille.

Ympäristöasioissa Casa Relvas tekee paljon kantaakseen osansa vastuusta. Tässä vain muutama asia esimerkkinä: laatikoiden pahvit ovat 100% FCS sertifoiudusta materiaalista valmistettuja. Joka vuosi mitataan CO2 lukema ja verrataan edellisvuoteen, jotta varmistutaan lukeman vähentymisestä. Relvas on myös vaihtanut tavalliset lasipullot kevytpulloihin ja istuttanut 10 vuoden aikana yli 500 000 tuhatta mäntyä ja tammea Alentejoon. 100% viinitilalla käytetystä vedestä kierrätetään kasteluveteen. Kasvimyrkkyjen käytön vähentämistä edistetään lampaiden laiduntamisella talviaikaan viinitarhoilla.

 

Casa Relvasin tuotteet:

 

 

Aloita kirjoitus ja paina Enteriä hakeaksesi