Viini+Ruoka

Poron filee

poronlihaa ja perunamuussia

Poron filee (tai paisti) yhdessä puikulaperunapyreen ja punaviinikastikkeen kanssa saa herkkusuun kuolaamaan. Tämä annos on erittäin viiniystävällinen ja sille sopivat parhaiten Italian elegantimmat punaviinit.

Cascina Bruciata Barbaresco Nebbiolo -lajikkeesta on oivallinen, koska viinissä on tasapainoinen rakenne hedelmäisyyden, tanniinisuuden ja hapokkuuden välillä.

Toinen hyvä vaihtoehto tulee Toscanasta Maremman alueelta: Tenuta Marsiliana Birillo. Viini on Cabernet Sauvignonin ja Merlot’n sekoitus, joten se muistuttaa tyylillisesti Bordeaux’n hedelmäisempiä viinejä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN