Norex Grand Tasting 2022
Tätä et halua missata, joten kalenterit esiin!
Olet lämpimästi tervetullut parin vuoden tauon jälkeen taas maistelemaan, oppimaan uutta ja viihtymään alan ammattilaisten sekä hyvien juomien seurassa. Norex Grand Tasting järjestetään Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla maanantaina 12.9. klo 14-20.
Huom! Oletko median edustaja? Ilmoittaudu siinä tapauksessa alla olevasta painikkeesta.
Mitä voit odottaa?
Yli 400 tuotetta!
Norex esittelee koko portfolionsa tapahtumassa ja paikalla on luonnollisesti myös päämiehiä eri puolilta maailmaa kertomassa tuotteistaan. Mukana viineistä tarinoimassa mm. Nicolas Feuillatte ja Lionel Osmin Ranskasta, Casa Relvas Portugalista, Parés Baltà Espanjasta, Soligo Italiasta..
Myös väkevien maailmaan pääset sukeltamaan mm. Maison Ferrandin, Molinarin, Livikon sekä La Martiniquaisen johdolla.
Tapahtumassa pääset maistamaan myös erikoistuotteita, joita ei vielä Suomen markkinoilta löydy. ¡Ay, caramba!
Ajankohtaiset trendit
Viimeisimpien trendien mukaan kuluttajia kiinnostavat mm. terveellisyys sen monissa muodoissa, lähiruoka ja luomu, highball-drinkit ja juomissa se laatu eikä niinkään määrä. Haluamme pitää nämä teemat myös tapahtumassamme esillä, ja pääset maistelemaan, testaamaan ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa näistä aiheista. Tapahtumassa on mukana myös yhteistyökumppaneita ruokapuolelta.
Valikoimassamme on paljon erilaisia vihreiden ja eettisten arvojen tuotteita, kuten 91 erilaista luomutuotetta. Edustamiemme tuottajien joukosta yli puolella onkin näiden arvojen takeena myös sertifiointeja.
It’s cocktail o’clock!
Tapahtuman puolessavälissä avautuvat cocktailbaarit, jotka luovat omat drinkkinsä kolmesta suositusta tyylistä: sour, spritz ja highball.
Vierailevat baarimestarit Runarista ja Groteskista sekä myös yhdestä tapahtuman koulutuksesta vastaava Jere Vihervaara (Sanchome, Boon Nam, Lily Lee), valmistavat herkullisia cocktaileja illan edetessä tarjoten inspiraatiota ajankohtaisiin drinkkeihin.
Haluatko oppia lisää?
Järjestämme neljä mukaansatempaavaa koulutusta: kaksi väkevien ja kaksi viinien sisällöllä.
Jukka Sinivirta pääsee loistamaan viinien kanssa ja Severi Lukkarinen Brasa-ravintolasta kertoo, kuinka huippu viinilista rakennetaan.
Jere Vihervaara, joka on työskennellyt mm. maailman parhaaksi äänestetyssä baarissa Dandelyanissa, kertoo mistä koostuu paras cocktail-lista ja kuinka se kannattaa rakentaa.
Koulutuksiin on rajallinen määrä paikkoja tarjolla.
Älä siis missaa tätä päivää vaan tule kanssamme viihtymään, nähdään syyskuussa!
Huom! Oletko median edustaja? Ilmoittaudu siinä tapauksessa alla olevasta painikkeesta.
Yhteistyökumppanit mukana tapahtumassa:
Tuottajien edustajat paikan päällä:
Baglietti
Bardinet
Bareksten
Barón de Ley
Barth
Barton & Guestier
Bodegas Enguera
Cantina Tollo
Casa Charlize
Casa Relvas
Fidora Wines
Illva Saronno
Ironstone
La Martiniquaise
Lionel Osmin & Sie
Liviko
Louis Jadot
Maison Ferrand
Marchesi di Barolo
Mezzacorona
Molinari Italia Spa
Moments Crafter
Nicolas Feuillatte
Pares Balta
Principe Corsini
RedHeads
Soligo
Tosti1820
Vinhos Messias
Vintae
Vivera
Wolfberger
Yoshino Spirits/Kamiki