Kesäinen rahtialan sesonki on alkanut, ja tästä syystä joudumme valitettavasti informoimaan teille, että Postin jakelu on ollut viime aikoina ruuhkautunut. Tämän hetkisen tiedon mukaan viivettä saattaa ilmentyä tulevina viikkoina. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Cocktail-

Reseptit

Selaa inspiroivia cocktail-reseptejä ammattilaisille laajasta drinkkipankistamme ja löydä juuri omalle asiakaskunnallesi sopivimmat parhaat drinkit. Täältä löytyy niin klassikkococktailit, kuin juuri suomalaisille räätälöidyt hörpyt sekä cocktail- maailmanmestarin tekemiä räätälöityjä drinksuja. Voit luoda myös mainoksia tai cocktail-listan ravintolaasi esimerkiksi valitsemistasi gini-drinkeistä tai kuohuviinipohjaisista cocktaileista.

Lainsäädännöllisistä syistä väkeviä alkoholijuomia käsittelevää sisältöä voidaan näyttää vain juoma-alan ammattilaisille, siksi tämä osio vaatii ensin kirjautumisen sisään ammattilaisena. Rekisteröitymään tai kirjautumaan pääset tästä.

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN