Tietoa

Meistä

Norex Selected Brands Oy on vuonna 1981 perustettu suomalainen perheyritys ja yksi Suomen suurimmista alkoholijuomien maahantuojista. Perheyrittäjyys on Norexin merkittävä vahvuus ja erottautumistekijä. Teemme tätä työtä suurella sydämellä, jonka huomaa korkeatasoisena palveluna, jatkuvana innovatiivisuutena sekä laadukkaassa tuotevalikoimassamme. 

Kuinka voimme auttaa sinua

VALITSE NOREX JUOMATOIMITTAJAKSI

LAAJA VALIKOIMA

Kymmeniä viini- ja väkevätuottajia edustettuna valikoimissa, noin paristakymmenestä eri maasta. Aperitiiveista ja cocktaileista aina jälkiruokajuomiin saakka, meiltä löydät varmasti sopivat vaihtoehdot omaan valikoimaasi. Tuotevalikoimamme on jatkuvasti kehittyvä ja kuuntelemme herkällä korvalla asiakastoiveita.

TEHOKKAASTI PALVELEVA MYYNTITIIMI

Koko Suomen kattava, laaja myyntiorganisaatiomme palvelee asiantuntevasti HoReCa-asiakkaita aina Hangosta Utsjoelle asti. Olemme iloisia, että meihin ovat luottaneet asiakkainamme mm. nämä maineikkaat alan toimijat: Ravintola Muru, Ravintola Olo, S-ryhmän ravintoloita, Lapland Hotels ja Scandic Hotels.

Asiakkaan oma nimetty Norex-myyntihenkilö pitää aktiivisesti huolta asiakkuudesta ja auttaa myyvien viini- ja cocktaillistojen muodostamisessa. Norexilla on myös vankkaa juomakoulutusosaamista. Asiakkaan kanssa tehdystä sopimuksesta riippuen voimme toteuttaa eri laajuisia koulutuksia niin henkilökunnallenne kuin mahdollisesti loppuasiakkaillekin.

Tämänkaltaisella asiakassuhteiden hoitamisella uskomme asiakkaidemme myynnin ja kannattavuuden nousevan.

TOIMITUSVARMUUS JA JOUSTAVAT TILAUKSET

Meillä on erinomainen toimitusvarmuus. Sen varmistamiseksi myyntitiimi sekä logistiikka seuraavat ja päivittävät säännöllisesti asiakkaidemme menekkiestimaatteja. Suoramyyntiasiakkaillemme ovat joustavasti mahdollisia myös pientoimitukset. Toimitamme suoramyyntitilaukset useimmiten jo seuraavana arkipäivänä.

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN