Norex

Toimitusehdot ja maksutavat

TILAAMINEN EDELLYTTÄÄ REKISTERÖITYMISTÄ

Norex.fi -verkkokauppa on anniskeluluvallisille alkoholialan toimijoille tarkoitettu suljettu palvelu, jonka käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Sitä ylläpitää Norex Selected Brands Oy (Y-tunnus: 0954463-7.) Tuotteita voidaan myydä Suomessa toimiville voimassaolevan anniskeluluvan haltijoille. Tilauksen lähettäminen edellyttää välttämättömien asiakastietojen tallentamista asiakasprofiiliin. Anniskeluluvan voimassaolo ja yrityksen luottotiedot tarkistetaan ennen tilauksen käsittelyä eteenpäin.

Tilaustoimintoja varten annettuja yritys- ja henkilötietoja käsittelemme vastuullisesti ja lain vaatimusten mukaisesti. Tiedot tulevat vain Norex Selected Brands Oy:n ja toimituksen toteuttavien toimijoiden käyttöön, niitä ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

TILAUKSET JA TOIMITUKSET

NORMAALI TILAUSRYTMI

Arkiaamuna verkkokaupan kautta kello 9.00 mennessä saapuneet tilaukset voidaan toimittaa useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Tämä riippuu kuitenkin asiakkaan sijainnista ja Postin toimitusjakelusta hänen alueelleen. Joillekin alueille Posti saa tilauksen perille toisena arkipäivänä tilauksesta. On myös alueita, joilla jakelu tapahtuu tätä harvemmin ja toimitusaika on pitempi.

TILAUKSEN PIKAKÄSITTELY

Pikatilauksen lisämaksulla (20 eur / ALV 0%) tilaus Norexille voi saapua normaalirytmiä myöhemmin, viimeistään klo 10.30 mennessä. Pikatilaus on sovittava aina erikseen puhelimitse 040 1957 042. Toimitus onnistuu tässä normaalin toimitusrytmin mukaan.

TOIMITUS

  • Normaali toimitusaikataulu tilauksen koosta riippumatta Postin toimitusjakelun mukaisesti ma-pe klo 8-16 välillä.
  • Tilauksen koko 1-5ltk: toimitetaan irtopaketteina Postin normaalijakelun mukana.
  • Tilauksen koko 6 ltk tai enemmän: kuorma pakataan lavalle ja toimitetaan erillisenä muusta postin normaalijakelusta. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa, kokemuksemme mukaan lavalla toimitettuna lasipullot harvemmin rikkoutuvat matkalla.

TOIVE TARKEMMASTA TOIMITUSAJASTA: ILMOITA TILAUKSEN LISÄTIETOKENTÄSSÄ

PÄÄKAUPUNKISEUDULLA (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) vähintään 6 laatikon toimituksille on mahdollista tarvittaessa saada Postin erillisellä juomalogistiikalla tarkemmin määritelty toimitusaika esim. ”klo 10-12 välillä” (Postin oma palvelu, asiakkaalle toistaiseksi lisämaksuton vain pääkaupunkiseudulla).

MUUALLA SUOMESSA tämä tarkemmin määritelty toimitusaika on Postin maksullinen palvelu, kustannus (Postin kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti) tulee asiakkaalle ja täsmätoimituskustannus lisätään laskuun.

UUSI ASIAKAS JA ENSIMMÄINEN TILAUS

Uuden asiakkaan perustamisprosessi kestää 1-3- päivää. Ensimmäinen tilaus voidaan käsitellä heti perustamistoimenpiteiden ja lupien tarkistuksen jälkeen, noudattaen silloin normaalia toimitusaikataulua.

HINNAT

Verkkopalvelussa tuotteilla näkyy Norex Selected Brands Oy:n ravintolasuoramyyntihinnaston mukaiset kulloinkin voimassaolevat hinnat sisältäen ALV. Tuotekorteilla nähtävissä valinnan mukaan lisäksi myös ALV 0%-hinta.  Mahdolliset sopimuksiin perustuvat asiakaskohtaiset erikoishinnat otetaan huomioon tilausta käsitellessä.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitukseen liittyvien kulujen muutoksiin.

MAKSUTAPA JA -EHDOT

Lasku, 14 päivää netto. Viivästyskorko 11%.

PALAUTUSEHDOT

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei erityisestä syystä poikkeuksellisesti ennen kauppaa ole kirjallisesti asiasta sovittu oman myyntihenkilön kanssa. Silloinkin palautettavat tuotteet tarkistetaan, niiden täytyy olla täysin myyntikelpoisia.

VIALLISET TUOTTEET, VIRHEELLINEN TOIMITUS

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta on tehtävä välittömästi tilauksen saavuttua. Viallisesta tuotteesta ilmoitus on tehtävä myös viipymättä. Ilmoita virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta asiakaspalveluun.

TILAUKSEN PERUUTUSOIKEUS

Tilaus voidaan peruuttaa vain, mikäli sitä ei ole ehditty jo käsitellä eteenpäin verkkokaupassa.

YLIVOIMAINEN ESTE

Ylivoimainen este, kuten esimerkiksi luonnonkatastrofi, sodat tai viranomaistoimet voivat vaikeuttaa toimintaa, eikä esimerkiksi toimituksia ääritilanteissa voida taata tapahtuvan normaalisti.

OMISTUSOIKEUDET

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy ostajalle silloin, kun koko kauppahinta on maksettu.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

YHTEYSTIEDOT

NOREX SELECTED BRANDS OY

Piispansilta 9 B, 3.krs
Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo

Puh. (09) 525 9370

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN