Usein kysytyt

Kysymykset

Tilauksia verkkokaupassa voivat tehdä rekisteröityneet voimassaolevan anniskelulupanumeron haltijat.

Tilauksia pääset lähettämään kun olet rekisteröitynyt sivustolla asiakkaaksi, kirjautunut sisään ja kerran täydentänyt omaan asiakasprofiiliisi lisätiedot, joita tarvitaan tilausasioissa.

Mikäli olet aivan uusi asiakas, asiakkuuden perustamistoimet varastokumppanillamme sekä lupanumeron ja luottotietojen tarkistukset vievät yleensä 2-3 arkipäivää. Sen jälkeen tilauksesi käsitellään heti normaalin tilausrytmin mukaan.

Rekisteröitymään/kirjautumaan sisään pääset täältä.

Tilauksiin liittyvissä kiireellisissä asioissa palvelemme toimistoaikana puhelinnumerossa 040 195 7042. Vähemmän kiireellisissä asioissa tai toimistoajan jälkeen voit laittaa sähköpostia tilaukset@norex.fi ja asiasi käsitellään heti seuraavana arkipäivänä.

Muissa kuin yksittäisiin tehtyihin tilauksiin liittyvissä asioissa sinua palvelee oma myyntihenkilösi Norexilla. Mikäli sinulla ei vielä ole nimettyä omaa yhteyshenkilöä Norexilla, hoidetaan asia kuntoon ja ota yhteyttä myyntijohtajaan. Koko myyntitiimin yhteystiedot löydät täältä.

 

Rekisteröityminen ammattilaisasiakkaaksi edellyttää, että olet töissä anniskeluluvallisella horeca-alan toimijalla, tai toimit Alkossa myyjänä.

Rekisteröitymisen jälkeen sisäänkirjautuneena asiakkaana näet sivustolla juoma-alan ammattilaisille tarkoitettua sisältöä, jota emme lainsäädännöllisistä syistä saa näyttää kuluttajille. Hyödynnä ihmeessä mm. mainiota cocktailresepti -pankkiamme, tai luo tuotteistamme ravintolaan sopivia mainosmateriaaleja, jotka voit PDF-muodossa lähettää omaan painoosi tai vaikka printata itse.

Arkipäivänä ennen klo 9.00 verkkokauppaan saapuneet tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti jo seuraavana arkipäivänä klo 8-16 välisenä aikana. Pikakäsittelymaksulla voit tehdä tilauksen vielä klo 10.30 saakka. Todellinen toimituspäivä voi kuitenkin vaihdella ja riippuu erityisesti asiakkaan sijainnista ja alueen jakeluverkon toimijoiden jakelupäivistä kyseisellä alueella. Lisätietoa löydät osiosta Toimitusehdot ja maksutavat.

Harmin paikka. Harvoin näin käy, mutta joskus virheitä voi sattua. Tällaisessa tilanteessa ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme: puh. 040 195 7042 (toimistoaikana) tai lähetä sähköposti: tilaukset@norex.fi

Joskus kuljetuksessa voi särkyä tuotteita. Silloin tilanne täytyy reklamoida nopeasti kuljetusyhtiölle. Jos näin ikävästi on päässy käymään, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme: puh. 040 195 7042 (toimistoaikana) tai lähetä sähköposti: tilaukset@norex.fi

Sekä kirjautuneelle että kirjautumattomalle asiakkaalle verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat kulloinkin voimassaolevat Norexin suoramyyntihinnaston hinnat.

Mahdolliset sopimuksiin perustuvat poikkeavat asiakaskohtaiset hinnat otetaan kyllä huomioon tilausta käsitellessä, vaikka valitettavasti emme saa niitä verkkokauppaan tilauskorille näkymään.

Tuotteen tiedoissa näkyy sydänsymboli. Samoin cocktailreseptin tiedoissa. Sitä klikkaamalla tuote tai cocktail siirtyy muistilistallesi.

Keräämääsi muistilistaan voit siirtyä ylävalikoin sydänsymbolin kautta, samaan tapaan kuin tilauskoriinkin. Muistilistasi voit jakaa linkkinä vaikka kollegalle. Voit myös vastaanottaa muiden keräämiä muistilistoja samalla tavalla, ja halutessasi muuttaa sen vaikka tilaukseksi. HUOM! Jos hyväksyt jonkun muun lähettämän muistilistan omaksesi, se pyyhkii yli edellisen tallentamasi listan, vain uusin jää aina voimaan. Voit aina myös vain katsella toisen lähettämää muistilistaa tallentamatta sitä.

Muistilistan kautta sisäänkirjautunut asiakas pystyy myös luomaan mm. cocktail-listoja.

Onneksi harvoin (mutta joskus) tapahtuu niin, että toimitukset ohjautuvat vääriin paikkoihin tai jäävät kyydistä kokonaan. Ota silloin heti yhteyttä, niin selvitämme missä tilaus menee. Tavoitat meidät toimistoaikaan puhelimitse numerossa 040 195 7042  tai voit lähettää sähköpostia: tilaukset@norex.fi Mitä nopeammin aloitamme selvittelyt, sitä nopeammin saamme toimituksen perille!

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.