yhteystiedot

Norex

Yhteystiedot

NOREX SELECTED BRANDS OY

Piispansilta 9 B, 3.krs
Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo

Puh. 09 525 9370

Suoramyyntiasiakkaat

Anniskeluluvan haltijana ja suoramyyntiasiakkaanamme pääset kirjautuneena tekemään tilauksia suoraan verkkokaupastamme.

Tilauksiin liittyvissä kiireellisissä asioissa palvelemme toimistoaikaan numerossa 040 195 7042.

Vähemmän kiireellisissä asioissa tai toimistoajan jälkeen voit laittaa sähköpostia tilaukset@norex.fi. Saapuneet sähköpostit käsitellään heti seuraavana arkiaamuna.

Laskutusosoite ja -ohje

Oy Norex Selected Brands | Y-tunnus: 0954463-7

Selected Brands laskutusohje (FI)

Selected Brands Invoicing instructions (ENG)

Mikäli asioit emoyhtiömme Norex Internationalin kanssa, oikea laskutusohje löytyy tästä:

Norex International Henrik Lönnberg Oy | Y-tunnus: 0415916-6

International laskutusohje (FI)

International Invoicing instructions (ENG)

Ota yhteyttä

  Me olemme

  Norex

  Myynti

  Myyntitiimimme palvelee kautta maan, eteläisimmästä kärjestä aina pohjoisrajalle saakka. Asiakkaan oma, nimetty Norex-kontakti auttaa tekemään parhaiten toimivat ja myyvät juomavalinnat.

  Kaj Koskinen

  Myyntijohtaja, HRC

  Kaj on uskomattoman tehokas numeroiden murskaaja ja hallitsee monimutkaisetkin kokonaisuudet. Hän toimii meidän tehokkaan myyntitiimimme vetäjänä. Lisäksi Kajn vastuulla ovat tukut, duty free ja suuret ketjuasiakkaat. 

  kaj.koskinen@norex.fi

  Petri Hovattala

  Petri Hovattala

  Avainasiakaspäällikkö

  Petri on kokenut alan konkari, ja muuten pisimpään Norexin palveluksessa ollut työntekijä. Kaiken nähneenäkin uusia tuulia ja ideoita täynnä. Hän on aina sanavalmis ja ottaa lämmöllä ja huumorilla huomioon niin kollegat kuin asiakkaatkin. Petrin asiakkuudet löytyvät pääasiassa Uudeltamaalta, Pohjanmaalta, Itä- ja Keski- Suomesta.

  petri.hovattala@norex.fi

  jan-martin rossi

  Jan-Martin Rossi

  Avainasiakaspäällikkö, Sommelier

  Iloinen ja asiakaspalveluhenkinen Jan-Martin on työskennellyt ravintola-alan monipuolisissa tehtävissä noin 15 vuoden ajan, ja hän onkin tuttu kasvo niin fine diningin kuin olutravintoloidenkin puolelta. Kiinnostus viineihin vei tietysti myös sommelierin saappaisiin. Jan-Martinin asiakkuudet sijaitsevat pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan alueilla.

  jan-martin.rossi@norex.fi

  mikko pietikäinen

  Mikko Pietikäinen

  Avainasiakaspäällikkö

  Mikko on meidän baarimestarimme, joka hurmaa yleisönsä tapahtumassa kuin tapahtumassa. Hän suunnittelee asiakkaalleen vaativammankin cocktaillistan ja vielä suositusviinit päälle.  Ja Mikkohan on muuten ’pohjoisen oma mies’, eli pääasiassa hänen asiakkaansakin ovat Itä- ja Pohjois-Suomesta. Sattuneesta syystä myös Mikon toimisto sijaitsee Oulussa.   

  mikko.pietikainen@norex.fi

  salla sormunen

  Salla Sormunen

  Myynnin kehityspäällikkö

  Salla on energinen, lämpöä huokuva ja ihmisläheinen alan ammattilainen. Hän hoitaa meillä pääasiassa Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan asiakkuuksia. Lisäksi Sallan vastuulla on suurimmalta osin Norexin erilaisten tapahtumien koordinointi, aina paikallisista viinijuhlista suuriin messuihin.

  salla.sormunen@norex.fi

  aatu ståhlhammar

  Aatu Ståhlhammar

  Avainasiakaspäällikkö, Brand Ambassador

  Aatu on ravintola-alan konkari jo noin 15 vuoden kokemuksella niin Suomesta kuin maailmaltakin, esimerkiksi Australiasta. Hän työskentelee meillä avainasiakaspäällikkönä sekä brändilähettiläänä, jonka erikoisaluetta ovat väkevät juomat. Helposti lähestyttävän ja sosiaalisen Aatun asiakkaat sijaitsevat suurimmaksi osaksi pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.

  aatu.stahlhammar@norex.fi

  Hallinto

  Toimitusjohtajana toimii yksi perheyrityksen omistajista, joten perheyrittäjyys tuntuu vahvasti Norexin arjessa. Lisäksi hallintotiimi hoitaa HR-asiat ja tarjoaa paljon laadukasta raportointia toiminnan suunnittelun tueksi.

  Tea Haaranen markkinointiasiantuntija

  Tea Haaranen

  HR-asiantuntija

  Henkilöstöhallinto on Tealle oikea kutsumusammatti, kun on ihmisistä kiinnostunut ja haluaa aina auttaa. HR-ammattilaisena Tea pitää huolta siitä, että meillä on hyvät työolot ja työhyvinvointi kehittyy edelleen. Tarvittaessa hän on meille myös luotettava olkapää tai puolueeton ongelmanratkaisija.

  tea.haaranen@norex.fi

  tomas lönnberg

  Tomas Lönnberg

  Toimitusjohtaja

  Rohkeasti innovoiden ja innostuen Tomas vie perheensä yritystä ’nextille levelille’. Porukan johtajana hän pitää täydellä sydämellä huolta niin yrityksestä kuin meistä sen työntekijöinä.   

  tomas.lonnberg@norex.fi

  sanna hellen

  Sanna Hellén

  Toimistoassistentti

  Idearikas ja aina iloinen toimistoassistenttimme Sanna työskentelee meillä suvereenisti niin logistiikan, myynnin kuin markkinoinninkin tehtävissä. Sanna on ravintola-alan ja monen muunkin alan rautainen ammattilainen, ja langat kuin langat pysyvät hänellä käsissä ilmiömäisesti.

  sanna.hellen@norex.fi

  Jaakko Tuovinen

  Jaakko Tuovinen

  Controller

  Jaakko on meidän data- & talousvelhomme, joka ottaa haasteen kuin haasteen vastaan ja taklaa mahdolliset ongelmat. Hän loihtii niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin käyttöön datasta aivan kick ass -raportteja ja tilastoja. 

  jaakko.tuovinen@norex.fi

  Logistiikka

  Norexilla on panostettu logistiikkaan, onhan toimitusvarmuus meille ja asiakkaille tärkeää. Logistiikkatiimi tilaa juomat maailmalta, tekee ennusteita menekistä ja hoitaa asiakkaiden tilaukset rivakasti toimitukseen.

  Marianne Halme

  Logistiikkakoordinaattori

  Marianne on sydämellinen asiakaspalvelija, joka pitää huolen, että asiakkaat saavat meiltä aina parasta palvelua. Haastavimmatkin logistiset tilanteet hän hoitaa tarkasti ja nopeasti aina asiakkaan tilanteet huomioon ottaen.

  marianne.halme@norex.fi

  Helena Iso-Pahkala

  Logistiikkapäällikkö

  Helena on logistiikan kuningatar, joka uskomattomalla tarkkuudella (ja kenties joskus kristallipallonkin avulla?) luo ennusteita ja huolehtii, että varastosaldomme ovat timanttisella tasolla. Hänellä on myös syvää ymmärrystä erilaisista IT-jutuista ja Helena on valtavan tunnollinen työssään.

  helena.iso-pahkala@norex.fi

  Juha Kaitas

  Logistiikkakoordinaattori

  Mukava ja rauhallinen Juha on hyvin helposti lähestyttävä logistiikkakoordinaattori, joka ottaa kopin tilanteesta kuin tilanteesta. Hän on myös aina valmiina auttamaan ja ottamaan selvää uusista asioista.

  juha.kaitas@norex.fi

  Tuotehallinta

  Tuotetiimi hoitaa päämiesyhteyksiä tuottajiin. He ovat myös tuntosarvet herkkänä keräämässä maailmalta ja asiakastoiveista uusia ideoita ja tuotteita valikoimiin. Tuotetiedon ja näytteiden hallinta on erittäin tärkeä tehtävä koko yrityksen toiminnan kannalta.

  Suvi Sinivirta

  Suvi Sinivirta

  Myyntijohtaja, Alko

  Suvi vastaa meillä kokonaisvaltaisesti Alko-kanavasta. Hänen lämmin tapansa suhtautua ihmisiin näkyy niin toimistolla, tuottajayhteistyössä kuin muiden sidosryhmien kanssa. Hänellä on myös hyvin markkinoinnillinen ja idearikas työskentelytapa arjessa. Meidän kaikkien riemuksi Suvi ideoi myös mielellään henkilökunnalle piristäviä tempauksia. 

  suvi.sinivirta@norex.fi

  olli lindsten

  Olli Lindsten

  Kaupallinen johtaja

  Olli toimii meillä kokeneen ammattilaisen elkein tuotepäällikkötiimin esimiehenä. Lisäksi hänellä on hämmästyttävä kyky tehdä myyntitilastoista meille muillekin yhä hyödyllisempiä jatkoanalyyseja. Ollin vastuualueisiin kuuluvat tuotepäällikkötiimin kokonaisuuden hallinnan ja kehityksen lisäksi travel trade ja henkilökunnan tuotekoulutukset, minkä lisäksi hän on myynnin tärkeä sparraaja.

  olli.lindsten@norex.fi

  Andreas Fanta

  Tuotepäällikkö, viinit

  Andreas ei jää toimistolla huomaamatta, sillä hän saa aina porukan nauramaan. Hän on hyvä innovoimaan ja ideoimaan uusia tuotteita. Sosiaalisesti taitavana ja valoisalla persoonallaan Andreas on myös elementissään messuilla ja muissa asiakaskontakteissa.

  andreas.fanta@norex.fi

  ville hyppönen

  Ville Hyppönen

  Tuotepäällikkö, viinit

   

  ville.hypponen@norex.fi

  Ville Puskala

  Ville Puskala

  Kehityspäällikkö

   Ville on pitkän linjan huippuosaaja, jolla on paljon kokemusta Suomen alkoholialalta. Hän on myös analyyttinen tilastovelho, jolta ei huumorintajua puutu.

  ville.puskala@norex.fi

  Marika makkonen

  Marika Makkonen

  Tuotepäällikkö, väkevät

  Marikan iloisuus kuuluu jopa äänestä, kun hänen kanssaan puhuu puhelimessa.  Hän tuntee väkevät juomat kuin omat taskunsa. Marikan omistautuminen tuottajien, työkavereiden ja asiakkaiden asioille on 110% ja hän on aina valmiina auttamaan.  

  marika.makkonen@norex.fi

  jaakko siimeslahti

  Jaakko Siimeslahti

  Tuote- ja kehityspäällikkö, väkevät

  Jaakko on karismaattinen alan konkari. Hänen kokemuksensa ja innostuksensa alaan sekä tuotteisiin on vahva ja inspiroiva. Jaakon kanssa on ihanan helppoa tehdä yhteistyötä.

  jaakko.siimeslahti@norex.fi

  tiina tuukkanen

  Tiina Tuukkanen

  Tuotekoordinaattori

  Tiina on tuotetiimiläisten oikea, ja useimmiten myös vasen käsi. Tuotetietojen oikeellisuus järjestelmissä ja monopolinäytteiden virheettömyys vaatii huippuunsa vietyä tarkkuutta sekä täsmällisyyttä ja näistä Tiina meillä totisesti tunnetaan. Hän on myös kollega, jonka apuun voi aina luottaa. 

  tiina.tuukkanen@norex.fi

  Markkinointi

  Markkinointitiimin tehtävänä on viestiä eri kanavissa ilosanomaa kaikista mahtavista tuotteista joita valikoimiin kuuluu, niin kuluttajille kuin ammattilaisasiakkaillekin. 

  Tea Haaranen

  Markkinointiasiantuntija

  Markkinoinnissa Tea on tuiki tärkeä luova sisäinen resurssi. Erilaiset kehitysprojektit ovat perusarkea hänen työpöydällään, nimittäin Tean osaaminen on laajaa: luonnistuu niin graafinen suunnittelu, IT-projektit kuin oikeastaan ihan mikä tahansa markkinoinnin tehtävä. 

  tea.haaranen@norex.fi

  Hanna Karpio

  Markkinointiassistentti

  Hanna loihtii upeita kirjoituksia ja artikkeleita varmalla ammattimaisella otteella. Hannalla on myös tärkeä rooli monissa eri markkinoinnin tehtävissä ja hänen hyvät organisointikykynsä pääsevätkin loistamaan kirkkaasti päivittäin.

  hanna.karpio@norex.fi

  Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.