yritysarvot

Meille tärkeät

Arvot

Joskus yrityksen arvot saattavat jäädä listaksi sanoja, joita kaikki eivät edes muista. Meilläkin on kirjattuna yhdessä valitut arvot, ja haluamme, että ne myös merkitsevät ja näkyvät toiminnassamme.

Kuuden viikon aikana vuoden 2021 lopussa jokainen työntekijämme kertoi omista havainnoistaan arvo kerrallaan, ja kuinka näki niiden toteutuvan käytännössä arjen työpäivissä omassa ja kollegoiden tekemisessä. Saimme hyvän kuvan tilanteesta, ja voimme ylpeydellä seistä arvojemme takana ja todeta niiden olevan meille muutakin kuin sanahelinää.

Vuonna 2022 tekemässämme jokavuotisessa Elon työyhteisökyselyssä eNPS- eli sitoutuminen työnantajaan -tuloksemme oli 57 (huippuluokkaa), ja vastausprosentti 100 %. Nämä kertovat jotakin myös upeasta yhteisöstämme.

Vuoden 2023 työyhteisökyselyssä saavutimme jälleen huikean vastausprosentin, tasan 100%. eNPS parani vielä edellisestä vuodesta ja on nyt 68.

Norexin arvot lyhyesti

Rohkeasti uutta

Haemme rohkeasti uusia tapoja tehdä asioita. Kokeilemme ideoita matalalla kynnyksellä, emmekä tyydy tekemään asioita niin kuin aina on tehty. Haluamme erottua kilpailijoista luovilla ratkaisuillamme.

Ketterästi eteenpäin

Meille on tärkeää, että asiat hoituvat ripeästi ja autamme asiakkaitamme ja toisiamme kaikissa tilanteissa. Arvostamme suunnitelmallisuutta ja asioiden hoitamista sovituilla tavoilla. Pyrimme antamaan kaikille mahdollisuuden käyttää omia vahvuuksiaan yhteisen päämäärämme saavuttamiseen.

Ylpeys tekemisestä

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista parhaalla mahdollisella tavalla, ja huomioimme toimintamme vaikutuksen niin ympäristön, kuluttajien kuin kumppaneidemme osalta. Toimimme eettisesti, rohkeasti, vastuullisesti ja avoimesti toisiamme, päämiehiämme ja asiakkaitamme kohtaan.

norex arvot
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.