yritysarvot

Meille tärkeät

Arvot

Meidän arvomme pohjautuvat kuuden sanan ympärille ja sanat ovat meille todella merkityksellisiä.

Olemme yhdessä paljon miettineet miten ne näkyvät arjessamme ja päätöksenteossamme. Olemme muun muassa vuonna 2021 kuuden viikon ajan kirjanneet ja kertoneet toisillemme jokainen havaintoja ja esimerkkejä, miten joku arvo on näkynyt työviikon aikana omassa tai kollegan toiminnassa.

Tämä toimi inspiraationa nyt muutaman vuoden myöhemmin vuoden 2024 alkupuolella toteutetulle idealle tehdä videosarja aiheen tiimoilta. Videot löytyvät tämän sivun lopusta.

Norexin arvot lyhyesti

Rohkeasti uutta

Haemme rohkeasti uusia tapoja tehdä asioita. Kokeilemme ideoita matalalla kynnyksellä, emmekä tyydy tekemään asioita niin kuin aina on tehty. Haluamme erottua kilpailijoista luovilla ratkaisuillamme.

Ketterästi eteenpäin

Meille on tärkeää, että asiat hoituvat ripeästi ja autamme asiakkaitamme ja toisiamme kaikissa tilanteissa. Arvostamme suunnitelmallisuutta ja asioiden hoitamista sovituilla tavoilla. Pyrimme antamaan kaikille mahdollisuuden käyttää omia vahvuuksiaan yhteisen päämäärämme saavuttamiseen.

Ylpeys tekemisestä

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista parhaalla mahdollisella tavalla, ja huomioimme toimintamme vaikutuksen niin ympäristön, kuluttajien kuin kumppaneidemme osalta. Toimimme eettisesti, rohkeasti, vastuullisesti ja avoimesti toisiamme, päämiehiämme ja asiakkaitamme kohtaan.

Vuonna 2022 tekemässämme jokavuotisessa Elon työyhteisökyselyssä eNPS- eli sitoutuminen työnantajaan -tuloksemme oli 57 (huippuluokkaa), ja vastausprosentti 100 %. Nämä kertovat jotakin myös upeasta yhteisöstämme.

Vuoden 2023 työyhteisökyselyssä saavutimme jälleen huikean vastausprosentin, tasan 100%. eNPS parani vielä edellisestä vuodesta ja on nyt 68.

norex arvot
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.