Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Ammattilaisille

Norex PRO

Kirjaudu

Rekisteröidy

Norex Selected Brands Oy:n verkkopalvelu on tarkoitettu alkoholialan ammattilaisille. Suomen alkoholi­lainsäädännöstä johtuen väkevien juomien markkinointi­materiaalien näyttäminen kuluttajille ei ole sallittua. Tällaisen materiaalin näkeminen edellyttää siis ammattilaiselta rekisteröitymistä. Rekisteröityneet alkoholiluvan haltijat voivat lisäksi tehdä verkkokaupan kautta myös tilauksia täydennettyään asiakas­profiiliinsa mm. laskutustiedot.

Jos teet tilauksia useammalle eri ravintolalle, ota meihin yhteyttä:
tilaukset@norex.fi / 040 195 7042


 Joko Valviran anniskelu­lupanumero tai Alkon myymälän numero vaaditaan.

Salasana lähetetään sähköpostiisi.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja -sivulla.

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN