Kannattaa

rekisteröityä

Alkoholijuoma-alan ammattilaiset voivat rekisteröityä käyttämään sivuston ammattilaisosiota. Rekisteröityminen onnistuu vain muutamalla perusyhteystiedolla ja anniskelupaikkasi alkoholilupanumerolla/Alkon myymälän numerolla. Saat salasanat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

VÄKEVIEN ALKOHOLIJUOMIEN MATERIAALIT JA COCKTAILRESEPTIPANKKI

Rekisteröitymällä ja sisään kirjautuneena asiakkaana näet sivustolla myös väkeviin alkoholijuomiin liittyviä uutisia, videoita ja muita materiaaleja. Käytössäsi on myös kerrassaan mahtava cocktailreseptipankki.

VOIT LUODA ITSE COCKTAIL-LISTOJA JA MUITA MAINOSMATERIAALEJA

Sisään kirjautuneena ammattilaisasiakkaana pääset luomaan cocktail-listoja ja väkevistä muita mainosmateriaaleja. Voit siis valita muistilistalle valikoimista tuotteita tai cocktailreseptipankista drinkkiohjeita, viedä ne helposti tyylikkäisiin valmiisiin pohjiin ja luoda materiaalit PDF- muotoisina tiedostoina. Ne voit sitten painattaa haluamassasi paikassa tai tulostaa itse. Helppoa: et tarvitse graafista suunnittelijaa, etkä taitto-osaamista!

TUOTTEIDEN TILAAMINEN

Kirjautuminen tarvitaan myös silloin, kun haluat tehdä meille tilauksen. Tilauksia voivat tehdä vain ravintola-asiakkaat, joilla on voimassaoleva alkoholijuomien anniskelulupa. Tilaamista varten sinun tarvitsee ensimmäisellä kerralla vielä täydentää muutamia tilausasioihin liittyviä lisätietoja asiakasprofiiliisi. Sen jälkeen voit lähettää ostoskoriin keräämäsi tuotteet meille tilauksena. Vanha tilaus jää sinulle muistiin, voit helposti vaikka uusia sen. Mikäli olet aivan uusi asiakas, asiakkuuden perustaminen kestää normaalisti 2-3 arkipäivää, mm. alkoholilupanumerot ja luottotiedot tarkistetaan perustamisprosessissa. Sen jälkeen tilauksesi voidaan käsitellä normaalin tilausrytmin mukaan. Tilausvahvistus tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mitä voi tehdä sivustolla rekisteröitymättä / kirjautumatta?

Avoimella puolella näet kaikista tuotteista perustason hinnasto- ja tuotetiedot. Voit myös kerätä muistilistalle tuotekortteja ja jakaa niitä eteenpäin vaikka kollegoille. Näet lisäksi kaikki mietoihin alkoholijuomiin liittyvät tiedotteet, koulutusmateriaalit ja artikkelit sekä voit luoda muistilistan kautta viinilistoja. Mutta rekisteröitymättä missaat kaiken muun mukavan mitä yllä kerrotaan kirjautuneen asiakkaan pystyvän tekemään, joten liity pian ammattilaisasiakkaaksemme!

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.