Kannattaa

rekisteröityä

Alkoholijuoma-alan ammattilaiset voivat rekisteröityä käyttämään sivuston ammattilaisosiota. Rekisteröityminen onnistuu vain muutamalla perusyhteystiedolla. Saat salasanan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

VÄKEVIEN ALKOHOLIJUOMIEN MATERIAALIT JA COCKTAILRESEPTIPANKKI

Rekisteröitymällä ja sisään kirjautuneena ammattilaisena näet sivustolla myös väkeviin alkoholijuomiin liittyviä uutisia, videoita ja muita materiaaleja. Käytössäsi on myös cocktailreseptipankki.

VOIT LUODA ITSE COCKTAIL-LISTOJA JA MUITA MAINOSMATERIAALEJA

Sisään kirjautuneena ammattilaisena pääset luomaan cocktail-listoja ja väkevistä mainosmateriaaleja. Voit siis valita muistilistalle tuotteita tai cocktailreseptipankista drinkkiohjeita, viedä ne helposti tyylikkäisiin valmiisiin pohjiin ja luoda materiaalit PDF-muotoisina tiedostoina. Ne voit sitten painattaa haluamassasi paikassa tai tulostaa itse. Helppoa: et tarvitse graafista suunnittelijaa, etkä taitto-osaamista!

TUOTTEIDEN TILAAMINEN

Kun haluat tehdä tilauksen verkkokaupassa, rekisteröidy verkkokauppatilaajaksi. Jos olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt Ammattilais-profiililla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja voimme täydentää tiedot tilaamista varten. Tilauksia voivat tehdä vain ravintola-asiakkaat, joilla on voimassaoleva alkoholijuomien anniskelulupa. Asiakkuuden perustaminen kestää normaalisti 2-3 arkipäivää, mm. alkoholilupanumerot ja luottotiedot tarkistetaan perustamisprosessissa. Sen jälkeen tilauksesi voidaan käsitellä normaalin tilausrytmin mukaan. Tilausvahvistus tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mitä voi tehdä sivustolla rekisteröitymättä / kirjautumatta?

Avoimella puolella näet kaikista tuotteista perustason hinnasto- ja tuotetiedot. Voit myös kerätä muistilistalle tuotekortteja ja jakaa niitä eteenpäin vaikka kollegoille. Näet lisäksi kaikki mietoihin alkoholijuomiin liittyvät tiedotteet, koulutusmateriaalit ja artikkelit sekä voit luoda muistilistan kautta viinilistoja. Mutta rekisteröitymättä missaat kaiken muun mukavan mitä yllä kerrotaan kirjautuneen asiakkaan pystyvän tekemään, joten liity pian ammattilaisasiakkaaksemme!

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.