Norex Grand Tasting 2023
Se tulee taas..!
Olet lämpimästi tervetullut maistelemaan, oppimaan uutta ja viihtymään alan ammattilaisten, sekä hyvien juomien seurassa. Norex Grand Tasting järjestetään Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla
maanantaina 25.9. klo 14 – 19.
Mitä voit odottaa?
Esittelyssä yli 400 tuotetta
Tulethan tutustumaan meihin ja koko tuoteportfoliomme! Tapahtumassa on paikalla päämiehiämme eri puolilta maailmaa. He tulevat kertomaan viineistään – ja pääset myös sukeltamaan väkevien maailmaan.
Ehkäpä pääset myös maistamaan erikoistuotteita, joita ei vielä Suomen markkinoilta löydy...
Ihmiset keskiössä
”Me haluamme koota ihmiset yhteen”, nostaa Norexin toimitusjohtaja Tomas Lönnberg yhdeksi Grand Tastingin tavoitteista. ”Tuotteiden esittelyn lisäksi tuomme framille myös ihmiset niiden takana.”
Norex Grand Tasting tarjoaa mahdollisuuden läsnäoloon, syvällisiin keskusteluihin, uuden oppimiseen ja yhteistä hyvää lisäävän asiantuntemuksen jakamiseen.
”Paikalla on niin pienyrittäjiä kuin isompiakin toimijoita, perheyrityksiä ja isoja ketjuja. Tupa on täynnä tietoa ja viisautta, jota halutaan jakaa”, Lönnberg kertoo. ”Parhaat tyypit ovat täällä. Tule sinäkin.”
Juomapuolen ammattiosaamisen lisäksi tapahtumaan osallistuu myös yhteistyökumppaneita ruokapuolelta.
Asiantuntemusta jaossa!
Järjestämme tapahtumassa myös inspiroivia koulutuksia. Horecalaisten koulutuksessa klo 15 Bar Maten Mika Ammunét ja Norexin Aatu Ståhlhammar kertovat, miten erottautua ravintola-alan tämän hetken puhutuimmista hospitality ja highballs topiceista.
Alkolaisille järjestetään kaksi koulutusta: klo 16 koulutuksessa Maison Ferrandin Jonathan Van Dorp esittelee Plantation Rum, Citadelle Gin ja Ferrand Cognac -tuotteita sekä klo 17 koulutuksessa Juha ”Viinipastori” Rantalan kanssa uppoudutaan klassisten jouluviinien maailmaan.
Koulutuksissa rajallinen määrä paikkoja.
Yhteistyökumppanit mukana tapahtumassa:
JUKOLAN JUUSTO
Vahvalla tunteella, rakkaudesta cheddareihin. Jukolan Juuston väellä on polte tehdä Suomen herkullisinta juustoa. Omalta tilalta aamulypsetty maito, perinteinen tapa valmistaa juustoja ja kunnianhimo tarjota ikimuistoisia juustohetkiä. Näillä eväillä tuotetaan Aito Cheddareita.
LIEPUSKAN
Liepuskassa uskotaan maukkaaseen suomalaiseen gourmet-lähiruokaan. Toiminnan pohjana ovat jopa sata vuotta vanhat reseptit ja käsityö – jokainen karjalanpiirakka rypytetään käsin. Käsin tekeminen mahdollistaa tuotteiden räätälöinnin tilaajan toiveiden mukaisesti helposti ja ketterästi. Liepuskassa palvellaan tuotekehitystyössä ja räätälöidään tuotteita yhdessä asiakkaiden ja keittiötiimien kanssa.
MARIAN
Marian leipomo on tunnettu näyttävistä täytekakuista ja suussa sulavista leivonnaisista. Käsityöllä leivotut tuotteet valmistuvat perinteitä kunnioittaen suomalaisella ammattitaidolla. Tuotteita on myynnissä tällä hetkellä Marian Konditoria myymälöissä, kaupoissa ja kahviloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua.
Tuottajien edustajat paikan päällä:
Arctic Blue Beverages Suomi
Barth Saksa
Barton & Guestier Ranska
Bodegas Enguera Espanja
Cantina Colli Del Soligo Italia
Cantina Orsogna Italia
Cantina Tollo Italia
Casa Relvas Portugali
Castellani Spa Italia
Domaine Fournier Père & Fils Ranska
Fidora Wines Italia
Global Wine House Chile
Yhdysvallat
Jean-Marc Brocard Ranska
Jérôme Quiot Ranska
Laurenz V. Itävalta
Liviko Viro
Lionel Osmin Ranska
Louis Jadot Ranska
Maison Ferrand Jamaika, Ranska
Marchesi di Barolo Italia
Nomi Biotech Puola/Japani
Mezzacorona Italia
Moments Crafter Espanja
Nicolas Feuillatte Ranska
Parés Baltà Espanja
Principe Corsini Italia
Redheads Wine Australia
Terra Moretti Italia
Vinhos Messias Portugali
Vintae Espanja
Vinultra Uusi-Seelanti
Vivera Italia
Weingut Braun Saksa
Weingut Winter Saksa
Wolfberger Ranska
Kysyttävää tapahtumaan liittyen?
Avainasiakaspäällikkö ja tapahtumavastaava
Salla Sormunen
050 563 5955
salla.sormunen@norex.fi