Rose Pom Pom

14,99 (11,94  ALV 0%)

Casa Relvas

Ihastuttava

Tämä tuote myydään erissä. Erän minimimäärä on 6 kpl

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Portugali
  • IGP Alentejano
  • Aragonez, Touriga Nacional, Syrah
  • Kuiva
  • Hapokas

Ruokasuositus

Herkullinen Rose Pom-Pom sopii täydellisesti seurusteluviiniksi, se maistuu oivallisena aperitiivina, pikkusuolaisten saattajana, salaattien, sushin, grillatun kalan ja mietojen juustojen kumppanina.

Väri
Vaaleanpunainen, lohen sävyinen.
Tuoksu
Viehättävä, raikas tuoksu tulvii tuoretta aprikoosia, valkoisia herukoita, sitruunaa, marsipaania, punaista omenaa, raparperia ja kypsiä karviaismarjoja. Jo tuoksu houkuttelee seuraavaan lasilliseen.
Maku
Maku on kuiva, raikkaan hapokas, mehevän hedelmäinen, tasapainoinen ja erittäin eloisa. Elegantti maku on samaan aikaan raikas, notkea, suun täyttävä ja pitkä. Loppu jää viipyilemään kevyen mineraalisena. Vau ja Pom-Pom!
Tuotetunnus (SKU): 198044 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Casa Relvasin Pom-Pom Rosé on ylistyslaulu Alentejon eleganssille. Käsin korjattu viini on tehty pelkästään tummista rypäleistä Aragonês, Touriga Nacional ja Syrah, joka kertoo ohijuoksutuksesta ja vain kevyestä kuorikontaktista 8 – 10 tunnin ajan, jonka jälkeen mehu on puristettu ja käynyt jäähdytetyissä terästankeissa, osa myös tammitynnyreissä. Tulos on hengästyttävän herkullinen. Kymmenesosa viinistä on kypsynyt ranskalaisissa tammitynnyreissä 4 kuukauden ajan, joka on antanut viinille kermaisuutta, rakennetta ja tyylikkyyttä.

Lisätiedot

Alueluokitus

IGP Alentejano

Rypäleet

Aragonez, Touriga Nacional, Syrah

Tuottaja

Casa Relvas

Vuosikerta

2023

Sokeri

0.3 g/ltr

Alkoholi

12 %

Maa

Portugali

Makeusaste

Kuiva

Hapokkuus

Hapokas

Hapot

5.7 g/ltr

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Pakkauskoko

75 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Panttitieto

Alko lasipullo

Norex tuotenumero

198044

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rose Pom Pom”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Casa Relvas

Casa Relvas

Portugalilainen Casa Relvas haluaa tuottaa laatuviinejä kaikkiin elämän hetkiin; viinejä jotka tuovat mieleen hyvät ajat, viinejä jotka ovat Alentejon lahja maailmalle. 1997 perustettu yhtiö on nuori, mutta se on kasvanut valtavasti: yhtiöllä on 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää, 250 hehtaaria Lue lisää
Siirry Alkon verkkokauppaan