Musivum Müller Thurgau

31,99 (25,49  ALV 0%)

Mezzacorona

Makujen mosaiikki

REKISTERÖIDY TILATAKSESI

Anniskeluluvalliset suoramyyntiasiakkaat voivat tehdä tilaukset verkkokauppamme kautta. Tilausten tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu / Rekisteröidy
  • Italia
  • Trentino DOC
  • Müller Thurgau 100%

Ruokasuositus

Tämä pirteän raikas viini pääsee oikeuksiinsa parhaiten yrttisten kasvisruokien sekä grillatun kalan kera. Viinin kanssa kannattaa kokeilla esimerkiksi grillattua kuhaa ja fenkolia, nämä maut tukevat viinin aromikasta yrttisyyttä erinomaisesti.

Väri
Oljenkeltainen väri vihreillä vivahteilla.
Tuoksu
Tuoksu lumoaa monipuolisella yrttisyydellä, josta voi löytää muunmuassa timjamia ja salviaa, mitä täydentää lisäksi valkoiset kukat.
Maku
Maku on monikerroksellinen, puhdas ja eloisan hapokas. Makupaletista voi löytää sitruksisia elementtejä kuin myös kevyttä mausteisuutta.
Tuotetunnus (SKU): 256018 Osastot: ,
Jaa

Tietoa tuotteesta

Müller Thurgau Musivum -rypäleet tulevat kahdelta eri Cembran alueelta, joilla on optimaalinen altistus ja korkeus. Kaksi viinitarhaa korjataan erikseen, muutama päivä keskimääräistä kypsymisaikaa myöhemmin. Rypäleet kerätään aikaisin aamulla niiden tuoreuden säilyttämiseksi alhaisten lämpötilojen ansiosta. Ne poimitaan vain käsin, valiten jokainen yksittäinen terttu tarhalla. Nämä kaksi cuvéeta kypsyvät erikseen kolme kuukautta, ja sitten ne yhdistetään, jonka jälkeen lopullista viiniä kypsytetään vielä toinen vuosi hienohiivasakkojen kanssa pienissä terästankeissa. Pullotuksen jälkeen sitä kypsytetään vähintään vielä kuusi kuukautta.

Lisätiedot

Alueluokitus

Trentino DOC

Rypäleet

Müller Thurgau 100%

Tuottaja

Mezzacorona

Vuosikerta

2019

Sokeri

2.2 g/ltr

Alkoholi

12.5 %

Maa

Italia

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Pakkauskoko

75 cl

Pakkaustyyppi

Lasi

Pakkauksia/ LTK

6

Panttitieto

Ei panttia

Norex tuotenumero

256018

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Musivum Müller Thurgau”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mezzacorona

Mezzacorona

Mezzacorona on osuuskunta Trentino Alto Adigessa. Se on perustettu jo vuonna 1904, kun 11 perustajajäsentä yhdistivät voimansa. Yhtiö on tunnettu tehokkaana korkean laadun tuottajana. Mukana on tällä hetkellä yli 1500 viljelijäjäsentä ja viinitarhoja yhteensä noin 2800 hehtaaria. Seudun sijainti on Lue lisää