Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Ravintolan

Itseohjautuva Tasting

MATALAN KYNNYKSEN ITSEOHJAUTUVA TASTING

Useat ravintola-asiakkaamme ovat huomanneet heidän omien asiakkaidensa viihtyvän itseohjautuvien tastingien parissa. Tällaisia koulutustilaisuuksia on helppo järjestää ja olemme keränneet mm. PDF-muodossa tulostettavia tasting-pohjia sitä varten.

Homma toimii niinkin helposti, että tulostaa näitä maistelupohjia joko A4 tai A3 koossa, ojentaa sen asiakkaalle myydessään samalla juomista maisteluannokset & toivottaa mukavaa itsenäistä tasting-hetkeä. Asiakas voi vertailla ja maistella juomia omaan tahtiin omassa seurueessaan. Viineissä toimiva määrä on usein ollut 8 cl viiniä per laatu ja väkevissä 2 cl jokaista juomaa.

Viinitastingpohjat

Rieslingin alkulähteillä

Cava- tasting

Matsu- viinit Espanjasta

Klassiset pullokypsytetyt kuohuvat

Chiantin eri tyylit

Väkevätastingpohjat

(Muista kirjautua sisään nähdäksesi sisältöä koskien väkeviä)

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN