
Norex Grand Tasting 2025 — makumatka maailman ympäri
Vuosi on taas kulunut ja on aika merkitä kalenteriin vuoden herkullisin iltapäivä: Norex Grand Tasting!
Luvassa on inspiroiva maailmanympärimatka makujen parissa — tarjolla runsaasti viinejä ja väkeviä eri puolilta maailmaa, uutta oppia ja innostavia kohtaamisia ammattilaisten kesken.
Norex Grand Tasting järjestetään Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla
maanantaina 22.9. klo 14 – 19.
Mitä voit odottaa?

Esittelyssä satoja ja satoja tuotteita maapallon monista kolkista
NGT on mahtava tilaisuus päästä tutustumaan koko tuoteportfolioomme, jonka laajuus on huikeat 500 tuotetta. Niitä esittelemässä ovat itse päämiehemme, joita saapuu Suomeen eri puolelta maailmaa. He osaavat kertoa tuotteistaan pienintäkin yksityiskohtaa myöten, joten tarjolla on valtavasti tietoa!
Lataa hinnastoKohtaamisia, keskusteluja ja ajankohtaisia ilmiöitä ilman rajoja!
Grand Tasting yhdistää alan ammattilaiset yli maiden ja rajojen. Päivän aikana luvassa on paitsi maisteltavaa, myös näkemyksiä, ajatusten vaihtoa ja viimeisimpiä uutisia alan kehityksestä.
Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua, syventyä keskusteluihin, oppia uutta ja kartuttaa osaamista yhdessä muiden viineistä kiinnostuneiden kanssa.
Maisteltavien tuotteiden lisäksi tarjolla on laadukasta pikkupurtavaa, josta vastaavat ruokapuolen yhteistyökumppanit.


Cocktail o´clock
Suosittuja cocktaileja taiteillaan tänä vuonna kello 15-18.30. Mukana Helsinkiläiset Toppa ja Son of a Punch sekä Tampereelta vieraileva tähti Tiima.
Tietoiskuja lasin äärellä!
Tänäkin vuonna on huippuosaajien tietotaitoa tarjolla.
Maisteluiden sisällöstä ja aiheista tulossa lisää tietoa kesän aikana!

Yhteistyökumppanit mukana tapahtumassa: LISTA PÄIVITTYY KESÄN MITTAAN

Konditoria pH7
Konditoria pH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissakin. Tuotteemme valmistetaan käsityönä Tuusulassa, missä käytössämme on yhteensä yli 2000 m2 tuotantotilaa. Konditorian lisäksi tiloissamme toimii myös artesaanileipomo, missä valmistusfilosofia on perinteinen – tuotteet tehdään ilman oikoteitä tai ylimääräisiä lisäaineita. Leipämme valmistetaan juuresta ja paistetaan kiviarinauunissa.
Menestyksen salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimimme, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä. Tällä hetkellä työllistämme noin 60 konditoria ja leipomoalan ammattilaista, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja rakkaudella tehtyjä tuotteita.
Food Ranger

Tuottajien edustajat paikan päällä – LISTA PÄIVITTYY KESÄN MITTAAN
Arctic Blue Beverades SUOMI
- Pauliina Marjanen, Marketing Specialist
Casa Relvas PORTUGALI
- Alexandre Relvas, Owner / Wine Producer
La Martiniquaise RANSKA/KANADA / Bardinet ENGLANTI/ESPANJA/RANSKA
- Aurelie Huber, Export Area Manager for Europe
Maison Ferrand RANSKA/JAMAICA
- Aurélie Maumus, Area Manager Northern Europe, UK & Republic of Ireland
Vinhos Messias PORTUGALI
- Eduardo Tome, Export Manager
Mezzacorona ITALIA
- Franco Pedroni, Export Area Manager
Global Wine House CHILE / Casa Charlize ITALIA
- Kerli Koiv, Marketing Manager
Champagne Nicolas Feuillatte RANSKA / Champagne Abelé 1757 RANSKA
- Marie Oudin-Vorstermans, Export Area Manager
Lionel Osmin RANSKA
- Thibaut Rotier, Export Sales Manager
Louis Jadot RANSKA
- Vincent Delcher, Export Manager Europe
Kysyttävää tapahtumaan liittyen?
Avainasiakaspäällikkö ja tapahtumavastaava
Salla Sormunen
050 563 5955
salla.sormunen@norex.fi