Aatu Ståhlhammar aloitti Norexilla

Norexin myyntitiimissä aloitti maaliskuun alussa avainasiakaspäällikkönä ja Brand Ambassadorina Aatu Ståhlhammar. Aatu on työskennellyt aiemmin muun muassa Diageon Brand Ambassadorina, jolloin hän vastasi alkuun reserve-portfoliosta ja myöhemmin myös core-tuotteista.

Ravintola-alalla noin 15 vuotta työskennelleellä Aatulla on paljon kontakteja myös maailmalla, sillä hän on tehnyt kansainvälistä uraa esimerkiksi Australiassa sekä Tanskassa. Hän on kiertänyt ulkomailla esimerkiksi kouluttamassa baarimestareita ja työskennellyt maailman parhaimpiin lukeutuvissa baareissa. Suomessa Aatu on työskennellyt eniten Helsinki-Tampere-akselilla, mutta ura on vienyt pitkin Suomea festivaaleilla ja tapahtumissa.

Ravintolamaailmassa Aatu pitää tärkeänä ikimuistoisten elämysten ja kokemusten tuottamista asiakkaille, mistä hän on pitänyt myös koulutuksia. Hän pitää kouluttamisesta ja ihmisten auttamisesta, ja Brand Ambassadorina hänellä on kokemusta markkinoinnillisesta brändityöstä.

Norexilla Aatua kiinnosti mahdollisuus työskennellä isojen yritysten jälkeen pienemmän perheyrityksen tiiviissä yhteisössä. Hän haluaa kehittää itseään, ja samalla työnkuva laajeni. Myös Norexin tuoteportfolio herätti hänessä mielenkiintoa.

Norex toivottaa Aatun lämpimästi tervetulleeksi joukkoonsa!

aatu stahlhammar

Aatu Ståhlhammar

Avainasiakaspäällikkö, Brand Ambassador

050 374 5638

aatu.stahlhammar@norex.fi

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.