Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Suositusjuomat

Joulun kalapöytään

18.11.2021-6.1.2022

Graavilohi ja sillit kuuluvat jouluun. Valitsimme niiden seuraksi useamman makuprofiilin valkoviinejä sekä roseeta.

Hacienda Lopez de Haro Blanco on hieno esimerkki laadukkaasta Viurasta, joka on ruokapöydän moniottelija, mutta myös niin herkullinen, että ensimmäinen lasillinen on pakko saada jo keittiössä. Viura on edelleen usein aliarvostettu lajike, vaikka siitä voidaan valmistaa hienoja, kauniisti kypsyviä ja kehittyviä viinejä erityisesti Riojassa. Suun täyttävä viini on puhtaan hedelmäinen, rakenteinen ja eloisa. Matala satoisuus, oikein ajoitettu korjuu, liiallisen hapettumisen estäminen ja taitava työskentely kellarissa ovat kaikki tärkeitä tekijöitä valmistuksessa.

Monen suosikkirypäle Riesling on Alsacen viinien päällimmäinen kuva ja ikoni, joka näyttää kasvupaikkansa hienolla tavalla ja antaa pitkäikäisiä viinejä. Puhdaspiirteinen Wolfberger Riesling tulee Alsacen suurimmalta tuottajalta. Se on kuiva, lempeän hedelmäinen ja raikkaan hapokas. Pitkää loppua hallitsee sitrus sävyttyen raparperiin ja etäiseen mausteisuuteen.

Makeamman Rieslingin ystävälle löytyy Riesling Fructus. Hedelmäinen viini on samalla sekä perinteinen että moderni. Perinteiseen tapaan maku on puolimakea, sillä käyminen on keskeytetty jäähdyttämällä, ja samalla alkoholipitoisuus on jäänyt matalaksi. Biodynaamisesti tuotetut Riesling-rypäleet ovat käyneet hyvin modernissa terästankissa. Barthin näkemys on tätä päivää parhaimmillaan: tehdään hyvästä vielä parempi, avoimen hedelmäinen, mehukas ja suun täyttävä viini.

Taattua laatua Provencesta, jossa kesä on ympäri vuoden. Provencen rosee on käsite ja AC-alueensa hallitseva viinityyppi. Barton&Guestier Côtes de Provence Passeport Rosé on avoimen hedelmäinen ja kuiva rosee, jossa tuntuvat mansikat, litsiluumut ja hento yrttisyys. Tuottaja Barton & Guestier keskittyy tarjoamaan korkealaatuisia, tyypillisen ranskalaisia viinejä maailmalle tarjoten valikoimassaan Ranskan tärkeiden viinialueiden näyttävän kirjon.

Suositusjuomat

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN