Suositusjuomat

Joulun lahjakuohuviinit, myös roseet

18.11.2021-6.1.2022

Juhlavat kuohuviinit ovat lahjojen klassikoita. Hyvä valinta joulun lahjakuohuviiniksi on esimerkiksi ajaton ja elegantti samppanja.

Suuri ja moderni Nicolas Feuillatte on Ranskan markkinoiden ykkönen, koko maailman kolmas ja Yhdysvaltain markkinoiden neljänneksi suosituin samppanja syntyy suuren, yli 5000 viljelijän samppanjaosuuskunnan Centre Vinicole – Champagne Nicolas Feuillatten pitkällä kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Kellarimestari Guillaume Roffiaenin paletti on valtava, ja hän käyttää sitä taitavasti nostaessaan määrätietoisesti Nicolas Feuillatte laajan ja moniportaisen samppanjavalikoiman tuotteiden laatua. Tammikuussa 2020 La Revue de Vin de France valitsi Feuillatten vuoden viinintekijäryhmäksi.

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive on koko valikoiman peruskivi ja ikonisen aseman saavuttanut samppanja. Se tavoittaa upeasti Feuillatten nykyisen tyylin kepeydellään, eloisuudellaan ja raikkaudellaan ja esittelee hienolla tavalla, mihin Champagnen moderni jättiläinen pystyy. Nautittavuus, tasokas eleganssi ja poikkeuksellisen laaja monikäyttöisyys tekevät tästä samppanjasta erinomaisen valinnan minä tahansa hetkenä.

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé on syntynyt lisäämällä 16 % huolella valittua punaviiniä Réserve Exclusive -sekoitukseen, jonka jälkeen samppanja on kypsynyt kellarissa 2 – 3 vuotta. Herkullisen vivahteikas vaaleanpunainen samppanja tulvii kesäisiä punaisten hedelmien aromeja. Tuloksena on maittava ja monikäyttöinen samppanja nautittavaksi sellaisenaan, mutta aivan erityisen hienosti se palvelee ruokapöydässä aina alkupaloista jälkiruokaan.

Suositusjuomat

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN