Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Suositusjuomat

Kinkun kaveriksi

18.11.2021-6.1.2022

Kinkun kaveriksi joulupöytään valitsimme viinejä useammasta eri makutyypistä.

Kinkku saa hyvää seuraa Matsu-sarjan kuopuksesta Matsu El Picarosta, joka on myös mukavan sosiaalinen seurusteluviini joulupöytään. Runsaudestaan huolimatta se ei ole vaikea viini. Matsu-sarjassa etiketin viininviljelijän ikä kuvaa viinin luonnetta, kypsytystä, kehittyneisyyttä ja köynnösten ikää. Matsu El Picaro tulee Toron viinialueelta Duero-joen laaksosta Luoteis-Espanjasta. Alueen kuuma ja kuiva ilmasto tuottaa täyteläisiä ja maanläheisiä viinejä, jotka saadaan noin 90-vuotiaista Tempranillo-köynnöksistä. Viini käy kontrolloidusti alle 24 asteessa betonitankeissa. Näin saadaan mahdollisimman paljon hedelmäisyyttä ja raikkautta viiniin. Malolaktinen käyminen on tehty ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viiniä ei suodateta, jotta aromit säilyvät.

Wolfberger La Louve Pinot Noir valmistetaan perinteiseen bourgognelaiseen tapaan. Alkoholikäymisessä rypälemassaa sekoitetaan käsin, jotta rypäleistä saadaan kaikki mahdollinen uutos ja väri viiniin. Viini kypsyy 8-10 kuukautta Bourgognen tammitynnyreissä, joista kolmasosa on uusia, kolmasosa toisen vuoden ja kolmasosa kolmannen vuoden tynnyreitä. Tuloksena on tyylikkään hapokas, mehevän marjainen ja tasapainoinen Pinot Noir Alsacen suurimman tuottajan varmuudella.

Baron de Ley Reservan tuottaa arvostettu espanjalainen Barón de Ley, jolla on yli 1000 hehtaaria viinitarhoja Riojan Cenicerossa, Mendaviassa, Ausejossa ja Carbonerasissa. Tempranillo-rypäleet poimitaan etupäässä Mendavian tarhoilta, joilla 400 metrin korkeus ja välimerellinen ilmasto antavat viinille erityistä tiiviyttä ja hedelmäisyyttä. Nautittava moniulotteisuus syntyy, kun viiniä kypsytetään 20 kuukautta uusissa amerikkalaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä ja jatkokypsytetään kaksi vuotta pullossa. Makean mausteista ja silkkisen tanniinista reservaa kuvaa monimuotoisuus ja tasapainoisuus.

Muhkea Scarlett Dark on nautiskeltava, täyteläinen ja samettinen valinta joulupöytään. Shiraz, Merlot ja Cabernet Sauvignon luovat täyteläisen yhdistelmän, jossa tuntuu vaniljaisuutta ja tummia marjoja. Miellyttävästi makeahko Scarlett Dark palvelee ruokapöydän lisäksi hyvänä seurusteluviininä.

Suositusjuomat

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN