Suositusjuomat

Laatua pienessä pakkauksessa

9.9.-17.11.2021

Pienet viinipullot ovat käteviä silloin, kun lasillisia tarvitaan vain yhdelle tai kahdelle. Ne ovat hyvä idea myös silloin, kun pienet seurueen alku- ja pääruoalle halutaan eri viinit. 0,375-litran eli puolikkaissa pulloissa sekä sitä pienemmissä pakkauksissa löytyy runsaasti vaihtoehtoja puna- ja valkoviineistä kuohuviineihin ja samppanjoihin.

Monte dos Amigos on saanut lisämääreekseen etikettiinsä Entertaining Rosé, viihdyttävä rosé. Se ei kerro ainoastaan helposti nautittavasta seurusteluviinistä, jota on helppo lähestyä vaan huolella tehdystä viinistä, jonka pieni makeus tukee sen hedelmäisyyttä, avaa sen ruusuisen raikkauden ja antaa sille lisää ulottuvuuksia myös pöydän antimia lähestyttäessä. Monte dos Amigos Rosén tuottaja Casa Relvas haluaa tuottaa laatuviinejä kaikkiin elämän hetkiin; viinejä, jotka tuovat mieleen hyvät ajat ja viinejä, jotka ovat Alentejon lahja maailmalle.

Contadi Castaldi Brùt Franciacorta on aatelinen aperitiiviksi. Tilan 100 hehtaarin tarhat sijaitsevat Franciacortan kuudella pääalueella, jotta ne tarjoaisivat monipuolisen paletin huippuviiniin. Upeassa Franciacortassa Chardonnay hallitsee 80 % osuudellaan, Pinot Noir & Blanc säestävät. Köynnökset ovat iäkkäitä, ja valmistus tapahtuu perinteisellä pullokäymisellä kolmen vuoden aikana. Hanke tähtää täydellisyyteen. Tämä on laatuluokan nautiskeluviini tasokkaassa seurassa, mehevä sushiviini, hyvää seuraa tasokkaan antipastin kera ja tietenkin maittava juoma meren herkkujen kanssa.

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut on ikoninen samppanja, joka on Nicolas Feuillatten koko valikoiman peruskivi. Se esittelee hienolla tavalla, mihin Champagnen moderni jättiläinen pystyy. Herkullinen nautittavuus, poikkeuksellinen monikäyttöisyys ja tasokas eleganssi tekevät tästä samppanjasta erinomaisen valinnan elämän hyviin hetkiin minä vain vuorokaudenaikana tai viikonpäivänä.

Rotari-kuohuviinit tulevat Trentinon alueelta, Italian Alppien sydämestä. Nimi on kunnianosoitus Pohjois-Italiaa 600-luvulla hallinneelle longobardien kuningas Rotarille, joka kävi Trentinon alueella useita taisteluita. Rotari Gran Rosé Brut tehdään perinteisellä pullokäymisellä, ja se kypsyy hiivasakkojensa kanssa vähintään 36 kuukauden ajan. Se on täysiverinen ruokaviini esimerkiksi äyriäisten, rasvaisen kalan ja vaalean lihan kanssa ja tietysti hieno maljaviini ja aperitiivi. Adigen laakson Chardonnay saa korkeilla rinteillä hienoa hapokkuutta ja tyylikästä aromikkuutta. Pinot Noir puolestaan tulee eri mikroilmastosta ja maaperältään vaihtelevilta rinteiltä, joka antaa niiden viineille rakennetta ja rikkaan aromaattisuuden.

Suositusjuomat

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN