Suositusjuomat

Monte dos Amigos -ystävänpäiväkampanja

14.1.-14.2.2022

Valtakunnallinen Monte dos Amigos -ystävänpäiväkampanja alkaa somessa 14. tammikuuta ja kestää ystävänpäivään saakka.

Suosittu Monte dos Amigos -viinisarja on tehty ystävyyden kunniaksi. ”Amigo” tarkoittaa suomeksi ystävää, ja viinit ovat hyvin miellyttäviä ja mutkattomia. Puolikkaiden pullojen 0,375 l ja 1,5 l viinipussin myyntimenestys onkin ylittänyt kaikki ennusteet Suomessa!

Monte dos Amigos tulee Portugalin Alentejosta, ja sen tuottaja on Casa Relvas. Tuottajalla on Earth Friendly Winery -status, ja se toteuttaa kestävää kehitystä lukuisilla ympäristönsuojeluhankkeilla sekä sosiaalisilla ja taloudellisilla projekteilla viinintuotannon ohessa.

Monte dos Amigos Rosé on saanut lisämääreekseen etikettiinsä Entertaining Rosé, viihdyttävä rosé. Se ei kerro ainoastaan helposti nautittavasta seurustelujuomasta vaan huolella tehdystä viinistä, jonka pieni makeus (sokeria 12 g/l) tukee hedelmäisyyttä, tekee siitä monelle helposti lähestyttävän ja antaa lisää ulottuvuuksia myös pöydän antimien kanssa. Monte dos Amigos Rosé sopiikin hyvin aasialaisten aterioiden, sushin ja esimerkiksi mietojen juustojen seuraksi. Puolikuiva Monte dos Amigos Rosé käy vegaaneille.

Monte dos Amigos Rosén rypäleet on kerätty yön viileydessä viinin raikkauden takaamiseksi. Rankojen poistamisen jälkeen tehtiin 8 tunnin uuttaminen ennen alkoholikäymistä. Rypäleet puristettiin hellästi, minkä jälkeen viini sai käydä 10–15 päivän ajan viileässä 15–18 asteen lämpötilassa.

Monte dos Amigos Rosé on saatavana kolmessa koossa: vakiovalikoimassa 0,375 l puolikas pullo sekä 1,5 l viinipussi, ja tilausvalikoimassa 0,75 l pullo.

Monte dos Amigos -sarjan uusin jäsen Monte dos Amigos Tinto on helposti nautittava ja lempeän samettinen punaviini, joka sopii vegaaneille. Se on saanut etikettiinsä tittelin Entertaining Red, ja on nimensä mukaisesti maistuva seurusteluviini. Se sopii mainiosti pienille naposteltaville, suolaisille juustoille sekä grillatulle lihalle, jonka kastikkeessa tai glaseerauksessa on makeutta.

Monte dos Amigos Tinton rypäleet korjattiin yön viileydessä, rangat poistettiin ja marjoja maseroitiin 48 tuntia ennen käymistä jäähdytetyissä tankeissa. Malolaktisessa käymisessä tammisauvat antoivat lisäulottuvuutta viinille. Kymmenesosa viinistä kypsyi suurissa tynnyreissä puoli vuotta.

Monte dos Amigos Tinto on saatavana kahdessa koossa: puolikas pullo 0,375 l ja tilausvalikoimassa 0,75 l pullo.

Suositusjuomat

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.