Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Suositusjuomat

Norex Grand Tasting 2022 Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla

Norex Grand Tasting järjestetään jälleen parin vuoden tauon jälkeen Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla maanantaina 12.9.2022 klo 14-20. Olet alkolaisena lämpimästi tervetullut mukaan!

Norex Selected Brands esittelee tapahtumassa koko portfolionsa, ja paikalla on useita päämiehiä eri puolilta maailmaa kertomassa tuotteistaan.

Paikalla ovat esimerkiksi Nicolas Feuillatten ja Lionel Osminin edustajat Ranskasta, Casa Relvas Portugalista, Parés Baltà Espanjasta sekä Soligo Italiasta.

Väkevien maailmaan pääset sukeltamaan mm. Maison Ferrandin, Molinarin, Livikon sekä La Martiniquaisen johdolla. Tapahtumassa on mukana myös yhteistyökumppaneita ruokapuolelta.

Norex Grand Tastingin ohjelmaan kuuluvat myös cocktailit, joita valmistavat vierailevat baarimestarit Runarista ja Groteskista sekä Jere Vihervaara (Sanchome, Boon Nam, Lily Lee). Vihervaara on työskennellyt mm. maailman parhaaksi äänestetyssä baarissa Dandelyanissa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan muiden alkoholialan ammattilaisten kanssa yli 400 tuotteeseen, maistelemaan ja viihtymään kanssamme!

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN