Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Suositusjuomat

Noutopöydän valko- ja punaviinit

2.5-8.6.2022

Noutopöydän ruokaviineiksi suosittelemme esimerkiksi pirteitä ja hedelmäisiä valkoviinejä tai meheviä ja hilloisia punaviinejä.

Katse Crispy White on pakattu huomiota herättävään pulloon, josta katsoo ilmeikäs oranki. Eteläafrikkalaisessa viinissä on rypäleenä Chenin Blanc, ja maultaan se on kuiva, raikkaan hapokas, herukkainen, keltaluumuinen ja kevyen mausteinen. Sopii hyvin seurusteluviiniksi, mutta maistuu myös useiden noutopöydän antimien, kuten vaalean lihan, kalan ja salaattien kera. Katse-tuotemerkin omistaa Norex Selected Brands, joka on suomalainen yli 40-vuotias perheyritys. Norexin pitkä kokemus suomalaisen viinimaun tuntijana antaa pohjan Katse-viinien valmistuttamiselle yhteistyössä tasokkaiden, ympäristötietoisten viinintuottajien kanssa.

Wolfbergerin yli satavuotias osuuskunta on yksi Ranskan suurimmista viinintuottajista ja Alsacen suurin. Wolfberger W3 on avoin ja helposti lähestyttävä viini, jonka veden kielelle jättävä hapokkuus tekee siitä mahtavan aperitiivin. Mehukas viini on erittäin monikäyttöinen ruokaviini, erityisesti kalaruoille, äyriäisille, rapupöytään, kanalle tai kalkkunalle, aasialaisiin maustettuihin ruokiin, pehmeille juustoille, hapankaalin kera tai jopa seurusteluviiniksi. Viinin nimi viittaa kolmeen Alsacen klassiseen rypälelajikkeeseen, joista se on valmistettu, Muscat, Pinot Gris ja Riesling. Riesling tuo sekoitukseen pirteyden ja raikkauden, Muscat hedelmäistä aromaattisuutta ja Pinot Gris täyteläisyyttä ja runsautta. Viini on vegaaninen.

Casa Charlize Cuvee Forte Toscana Rosso IGT on lasillinen Italian-ikävään. Perinteiseen Sangiovese-viiniin antaa tiiviyttä Cabernet Sauvignon, runsautta Syrah ja mehevää hillomaisuutta Merlot. Tuloksena on täyteläinen ja runsas, helposti lähestyttävä, maukas ja lempeä viini, joka on samettisen pehmeä ja helposti kulauteltava. Noutopöydässä se on parhaimmillaan runsasmakuisten liharuokien ja -patojen sekä lampaanlihan, kypsytettyjen juustojen, grilliruoan ja riistan kanssa. Se sopii myös pitsoille sekä juustoisille, tomaattisille ja kermaisille pastaruoille. Viini on vegaaninen.

Matsu El Picaro kuuluu Vintaen Matsu-viinisarjaan, jossa etiketissä olevan viininviljelijän ikä kertoo viinin luonteesta, kypsytyksestä, kehittyneisyydestä sekä myös köynnösten iästä. Runsaudestaan huolimatta Matsu El Picaro ei ole lainkaan vaikea, vaan se on mahtava grilliviini ja noutopöydän moniosaaja. Tämä nyhtöpossun kaveri, pataruokien parantaja ja juustopöydän juhlistaja sopii hyvin myös seurusteluviiniksi. Matsu-sarja tulee Toron viinialueelta Duero-joen laaksosta Luoteis-Espanjasta, jossa kuuma ja kuiva ilmasto tuottaa täyteläisiä ja maanläheisiä viinejä. Viiniköynnökset ovat noin 90-vuotiaita. Viini käy kontrolloidusti alle 24 asteessa betonitankeissa. Malolaktinen käyminen on tehty ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viiniä ei suodateta, jotta aromit säilyvät.

Suositusjuomat

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN