Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Suositusjuomat

Kuohuviinipöytä: uudenvuoden samppanjat, juhlavat pullokoot

28.12.2021-6.1.2022

Uudenvuodenjuhlissa koolla on usein suurempi seurue, ja kuohuvaa olisikin hyvä olla juhlaan sopivassa pullokoossa.

Ranskalaista eleganssia tarjoilee Alsacen suurin tuottaja Wolfberger, joka tuottaa kaikkia alueensa viinityyppejä. Erityisen tunnettu talo on kuitenkin Crémanteistaan, pullokäymismenetelmällä valmistetuista kuohuviineistä. Wolfberger olikin yksi tämän suhteellisen uuden tyypityksen luojista vuonna 1976. Wolfberger Crémant d’Alsace Magnum Brut on suuren tuottajan varmuudella valmistettu erittäin kuiva, puhtaan hedelmäinen, sitruksinen, keltaluumuinen ja pirteän hapokas Crémant, josta riittää laadukasta kuplivaa suuremmallekin seurueelle uudenvuoden juhlistamiseen.

Upeassa kristallimaisessa pullossa sädehtivä Baglietti Prosecco No.10 Magnum on kuin koru. Numero 10 viittaa Trevison rantatien numeroon. Pehmeillä hapoilla varustetusta proseccosta löytyy päärynäisyyttä, mantelisuutta, kypsää omenaisuutta, sitrusta ja kevyttä vaniljaisuutta. Glera-rypäleet valitaan kypsinä, puristetaan kevyesti ja mehu käy viileässä tankissa viiniksi. Se suodatetaan autoklaaviin, kannella ilmatiiviisti suljettavaan paineastiaan yhdessä sokerin ja viinihiivan kanssa toista käymistä varten. Kypsytyksen jälkeen se siirretään isobaarisesti Raimondo Sandrin suunnittelemiin Bagliettin tavaramerkiksi muodostuneisiin pulloihin, ja juhlat voivat alkaa.

Suositusjuomat

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN