Postin jakelu on ajoittain ruuhkautunut. Pyydämme, että huomioitte tämän tilausten toimitusaikataulussa. Mahdollinen toimitusviive on erityisen tärkeää ottaa huomioon mikäli kyseessä on toimitus, jonka aikataulu on kriittinen, esimerkiksi toimitus tiettyyn tilaisuuteen. Iso osa toimituksista menee perille normaalilla aikataululla, mutta haluamme korostaa tässä tilanteessa ennakoimisen tärkeyttä.

Suositusjuomat

Vappupöydän roseeviinit

19.4.-1.5.2022

Piknik-koriin munkkirinkilöiden kanssa tai vapun juhlapöytään sopivat perinteisen kuohuvan lisäksi tietysti lempeät roseet.

Casa Relvasin Monte dos Amigos Rosé on tehty ystävyyden kunniaksi. Sen myyntimenestys on ylittänyt kaikki ennusteet. Puolentoista litran viinipussi kulkee kevyesti mukana, ja siitä riittää monelle. ”Amigo” tarkoittaa suomeksi ystävää, ja viinit ovat sen mukaisesti miellyttäviä ja mutkattomia. Puolikuivassa roseessa on sokeria 12 g/l, ja tämä pieni sokerimäärä tekee siitä hyvin helposti lähestyttävän seurustelujuoman, joka käy myös koko kirjolle vapun juhlaruokia. Rypäleinä ovat Aragonez, Touriga Nacional ja Syrah. Viini on vegaaninen.

Marjainen ”mustekalaviini” Crudo Rosato on raikkaan hapokas ja lempeän mausteinen. Viilennettynä tämä viini on mainio aperitiivi vappuaterialle, ja sen lempeä eleganssi tekee siitä myös mainion seurusteluviinin. Kalaruoat, salaatit, vaalea liha ja itämainen ruoka ovat herkullisia tämän viinin kera. Rypäleenä on Negroamaro, ja käyminen tapahtui terästankeissa. Viinin alkuperämerkintä on IGT Puglia, ja se on tuotettu luomuna.

Katse Rosé Organic -hanapakkaus tuo mukanaan lämpimän kesän tunnelmaa. Mehevän marjainen, sopusuhtainen ja herkullinen rosee on sekoitettu suomalaiseen makuun. Päärypälelajikkeena on Bobal, josta tehdään yhä enemmän Katse Rosén kaltaisia kulauteltavia, raikkaita roseeviinejä. Seurusteluviiniksi sopiva lasillinen istuu hyvin laajaan kirjoon erilaisia ruokia. Luomutuotettu viini sopii myös vegaaneille.

Katse Rosésta saa myös helpon roseeviini-Spritzerin alla olevalla ohjeella.

  1. Laita lasiin jäitä ja mansikanpaloja ja/tai vaikka
    lime- tai sitruunalohko.
  2. Puolet Katse Roséta.
  3. Puolet Spritea tai soodavettä riippuen siitä,
    haluatko juomastasi makeampaa vai kevyempää.

Suositusjuomat

Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille. OLETKO TÄYSI-IKÄINEN