Aroa Jauna Organic

Bodegas Aroan tuottama moderni ja elegantti Aroa Jauna Organic tulee Navarran pohjoislaidalta, joka rajautuu Urbasan ja Andian vuorijonoihin. Cabernet Sauvignon, Merlot ja Grenache kasvoivat luomuna kalkkipitoisessa savimaassa.

Boutique-tilan tyyliin kuuluvat huolella valitut tarhat alueen korkeimmilla ja viileimmillä seuduilla, käsin tapahtuva korjuu ja äärimmäisen huolellinen viinin valmistus. Murskattuja rypäleitä maseroitiin ja käytettiin 18 päivää jäähdytetyissä tankeissa. Viini kypsyi vuoden ranskalaisessa ja amerikkalaisessa tammessa. Lisäksi sitä kypsytettiin vähintään vuosi pullossa. Viini sopii vegaaneille.

Aroa Jauna Organicin tuottaa Vintaen omistama Aroa Bodegas. Aroa Bodegas tekee Espanjan Navarrassa pioneerityötä ei ainoastaan luomuviinien ja biodynaamisten viinien tuottajana, vaan myös minimaalisen logistiikan ja ympäristöä säästävän toiminnan taitajana.

Yerri Valleyn tarhat on valittu huolellisesti, ne sijaitsevat korkealla ja matka bodegalle on lyhyt. Biskajanlahden läheisyys, rikas maapohja ja runsas valo tukevat köynnösten kasvua. Tuotantoa leimaa pienimmän puuttumisen ajatus, joka antaa rypäleiden puhua viinin kautta.

Voit lukea lisää Aroa Bodegasista tuottajan omalta sivulta.

Moderni ja elegantti

Aroa Jauna Organic

Aroa Jauna Organicin rypäleinä ovat 40% Cabernet Sauvignon, 40% Grenache ja 20% Merlot. Se sopii esimerkillisen hyvin tarjottavaksi punaisen lihan (erityisesti lampaanlihan) kanssa sekä paahdettujen kasvisten, pastan, grillatun kalan ja mietojen tai keskivahvojen juustojen säestäjänä.

Maultaan Aroa Jauna Organic on keskitäyteläinen, jäntevän hapokas, punaisen hedelmäinen, silkkisen tanniininen, pitkä ja tasapainoinen. Tuoksussa tuntuvat mustat kirsikat, mustaherukat, lakritsi, kaakao, tammi, tummat luumut ja etäinen savu.

Tutustu viiniin tästä.

Jaa
Tervetuloa Norex Selected Brandsin sivustolle Sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.